Nog niets gepland op zondag 23 oktober 2022? Dan heeft AudioPerfect iets leuks voor jou in petto. Onder het mom van ‘the show must go on’ organiseert Peter Neirinck een demonamiddag. Dit keer zullen de merken Luxman en JM Reynaud in de ‘spotlight’ gezet worden. Als je altijd al eens hebt willen kennis maken met de producten van beide fabrikanten, dan is dit het perfecte moment.

Laten we er geen doekjes om winden: er gaat gespeeld worden met de Luxman SQ-N150 buizenversterker in combinatie met JM Reynaud Euterpe Jubilé luidsprekers. De Luxman SQ-N150 betreft een geïntegreerde buizenversterker die een buitengewoon gedetailleerde muziekweergave neerzet. Luxman focust alleen op het allerbeste, zonder ‘per se’ in astronomische bedragen te vervallen, maar is op zich natuurlijk wel prijzig. In ruil krijg je wel het meest verfijnde geluid dat je je maar kan wensen. Aldus Peter Neirinck. Klaar om de ‘kleine’ maar groots klinkende buizenversterker aan het werk te horen, gecombineerd met JM Reynaud luidsprekers?

Als dat nog niet genoeg is, worden hieraan de Euterpe Jubilé speakers gekoppeld. Zoals de naam al doet vermoeden, maakt dit model onderdeel uit van de Jubilé serie. JMR, Jean-Marie Reynaud, biedt naar eigen zeggen een ongelofelijke ‘naturel’ muzikale weergave. AudioPerfect omschrijft het als ‘een onderschat merk’. Meer dan de moeite waard om zelf te gaan ontdekken met je eigen ogen.

“Luidsprekerfabrikant van handgemaakte zeldzame transmissielijn-luidsprekers, een moeilijke maar zeer efficiënte baspoorttechniek die een prachtig diep laag geeft, zelfs met relatief kleine woofers.”

Ben je volledig overtuigd om zelf je oor te luister te leggen? Dan ben je van harte welkom in de Dom Van Asschestraat 2, 8020 Oostkamp (België) op zondag 23 oktober 2022 (14u tot 18u). Er wordt gevraagd om je vooraf in te schrijven. Dit kan door een mail te sturen naar peter@audioperfect.be. AudioPerfect maakt zich sterk dat een aanwezige bezoeker kan rekenen op een breed ‘pallet’ van muziek. Muzikaliteit troef!

Kan je helaas niet aanwezig zijn? Geen probleem want er staan nog 2 andere demonamiddagen op het ‘muzikale programma’ bij AudioPerfect. Zowel op zondag 20 november 2022 (analoge demonamiddag) als zondag 11 december 2022 (demonamiddag met unieke, Belgische wereldtop luidsprekers). Afspraak is op het ‘vertrouwde adres’. Meer weten over deze ‘thuisshows’? Je ontdekt er alles over in dit nieuwsbericht.

Heb je familie, vrienden, kennissen, … die ook graag muziek luisteren en/of gek zijn op hifi? Dan heeft AudioPerfect het MusiZine voor je klaar (lees: AudioPerfect’s nieuwsbrief voor de muziek- en audioliefhebber). De ‘editie’ voor het najaar van 2022 is te bekijken via deze link.

Informatie thuisshow

Verkooppunten van het merk luxman