Geluid? Dat is vaak terug te herleiden naar muziek waar we van houden. Lawaai dat jouw muziek ervaring verstoort? Dat willen we liefst vermijden en zoveel mogelijk dempen. En tot slot: stemmen? Die willen we niet missen. Met de Gemini True Wireless earbuds van Devialet is dat naar eigen zeggen geen probleem. Klaar voor het ‘beste geluid’ in al zijn dimensies?

High End True Wireless Earbuds. Zo worden deze in-ears gekaderd. Wat aan de basis lag voor het ontwerp? Met hun 15 jaar aan ervaring op vlak van akoestiek, R&D én engineering hebben de ingenieurs het bovengenoemde getransformeerd tot draagbare earbuds waardoor je onderweg intens kan genieten van jouw geliefkoosde muziek.

Lees ook


Devialet Phantom II 95 dB ReviewDevialet Phantom II 95 dB: Review

 


 

Een technologie die de echte blikvanger vormt voor deze in-ears? 1 woord: Ear Active Matching (EAM®️). Deze stemt de muziek automatisch af op de vorm van het binnenoor. Zo wordt er een ​​meeslepende luisterervaring gegarandeerd. Luisteren zonder compromissen, klinkt het. Heel concreet maakt deze technologie het mogelijk om jouw unieke oorprofiel tot wel 10.000 keer per seconde te scannen. Zo is er geen ruimte voor ‘akoestische lekkage’.

Daarnaast, niet te missen: noise cancellation die omgevingsgeluiden maximaal onderdrukt. Instelbaar in drie niveau’s: laag, hoog en vlak.

“A hybrid dual-microphone structure teams up with specific digital filters using proprietary Internal Delay Compensation (IDC®️) technology to improve both the level of noise reduction and its effective bandwidth.”

Maar hier stopt het niet want het gaat nóg verder. Er wordt een batterijduur opgegeven van 24 uur, comptabiliteit met Bluetooth 5.0, een IPX4-certificering en ondersteuning van slimme spraakassistenten. Erg handig, toch?

Devialet Gemini True Wireless

En wat als we jullie nu vertellen dat dit nog maar het topje van de ‘ijsberg’ is? De Gemini True Wireless earbuds van Devialet hebben nog veel meer in petto. Klaar om je te laten verrassen?

Deze in-ears komen in een zwarte afwerking en zijn beschikbaar voor een adviesprijs van 299 euro.

Verkooppunten van het merk devialet