Op zaterdag 11 december heeft AudioPerfect weer een leuk event op de planning staan. Het wordt omschreven als een ‘ultra high end demoweekend met Zwitserse dipoolzuiverheid uit Zürich’. Je zal er onder andere kennis maken met een hoogwaardige luidspreker van absoluut topniveau die je tot voor kort niet in België kon vinden: de Piega Master Line Source 3.

De MLS 3 van Piega. De ‘kleinste’ van hun 3 ultra high end lijnbron speakers. Hij is manshoog, maar wel slank en niet erg diep. Dus toch ergens wel huiskamervriendelijk… Waar zijn sterkte vooral in zit? Dat is het lijnbronprincipe, de 4 coaxiale ribbon tweeters/middentoners en zijn 4 snelle lichtgewicht aluminium woofers. De coaxiale drivers en 2 van de 4 woofers stralen ook naar achteren waardoor dat je een ‘dipool-weergave’ krijgt met een prachtige diepte. De coaxiale drivers stralen ook heel erg rechtdoor waardoor dat je muren, plafond en vloer veel minder het geluid beïnvloeden via weerkaatsingen. Je krijgt dus een erg ‘schone geluidsweergave’ met veel minder kans op de vaak voorkomende room modes die je basweergave naar de vaantjes helpen.

AudioPerfect Piega

Maar natuurlijk is dat niet het enige dat je mag verwachten. De MLS3 zal van de ‘nodige Watts’ voorzien worden met een prachtige Luxman L-509X geïntegreerde versterker. De bron is als gewoonlijk de lievelingsstreamer van AudioPerfect: de 432EVO Aeon. Een eindereeks maar niettemin schitterende Luxman D-05u SACD-speler doet dienst als DAC.

Wil jij al dit moois voor geen ‘goud van de wereld’ missen? Laat het dan zeker weten door een e-mail te sturen naar peter@audioperfect.be. Je bent van harte welkom op zaterdag 11 december in de Dom van Asschestraat 2, Oostkamp van 14u tot 17u.

Let wel op: een Covid Safe Ticket is verplicht. Naargelang regeringsbeslissingen omtrent de corona maatregelen kan de demonamiddag worden geannuleerd.

Verkooppunten van het merk piega