Ben je gepassioneerd door audio en op zoek naar de perfecte versterker om jouw muziek ‘tot leven’ te brengen? Dan mag je het aankomende evenement van AudioPerfect niet missen. Op zondag 17 december zal je in Oostkamp volledig ondergedompeld worden in de wereld van geïntegreerde stereoversterkers. Laten we het zo stellen: ze klinken allemaal anders en kunnen een luidspreker doen zingen of doen roepen (bij wijze van spreken). Deze demonamiddag gaat door van 14 tot 18 uur. 

Het kiezen van de juiste versterker kan een uitdaging zijn. Waarom? Er zijn talloze merken, technologieën (buizen en/of transistoren, klasse A/B/D/…) en prijsklassen om uit te kiezen. Maar maak je geen zorgen: Peter van AudioPerfect staat voor je klaar.

Tijdens deze vergelijkende demonamiddag zullen bijna 10 geïntegreerde stereoversterkers de revue passeren. Welke gerenommeerde merken je mag verwachten? Anthem, Luxman, Lyngdorf, Musical Fidelity, PS Audio en Yamaha. Zo krijg je al een goed idee, welke soort versterker jij al dan niet leuk vindt klinken en ook hoe de prijs de klank beïnvloedt. De prijsklassen variëren van 1.600 tot 9.500 euro.

Mis deze unieke kans niet om de wereld van geïntegreerde stereoversterkers te verkennen en je muziekervaring naar een hoger niveau te tillen. Om je in te schrijven voor dit evenement, stuur je best een e-mail naar peter@audioperfect.be. Deze demonamiddag gaat door op zondag 17 december 2023. Als je ziek bent of symptomen vertoont van een besmettelijke ziekte, wordt er vriendelijk gevraagd om je deelname te annuleren.

 

Verkooppunten van het merk luxman