KEF, een toonaangevend merk op het gebied van audiotechnologie, introduceert met trots hun Extreme Home Theatre-serie. Ontdek de Ci5160RLM-THX en Ci3160RLM-THX architectonische luidsprekers. Deze state-of-the-art speakers staan synoniem voor een ongeëvenaarde geluidsbeleving. Zowel voor liefhebbers van films, games als muziek.  

Het staat buiten kijf: KEF heeft al tientallen jaren ervaring als het gaat om akoestische innovaties. Ook deze nieuwste toevoegingen profiteren hiervan. KEF spreekt van een   intense geluidservaring die rijk is aan details en trouw blijft aan de artistieke visie. Het beste van alles is dat deze luidsprekers in elk interieur passen, mede dankzij de beschilderbare metalen roosters.

Maar wat maakt de Ci-R-serie zo speciaal? Deze speakers zijn uitgerust met een 12e generatie Uni-Q driver array en KEF’s innovatieve Metamaterial Absorption Technology (MAT), waardoor ze een optimale geluidsweergave leveren in elke hoek van de kamer. Dit betekent dat zelfs de meest subtiele nuances en fluistertonen duidelijk worden weergegeven, terwijl grootschalige geluiden helder en indrukwekkend klinken. 

Wat nog opmerkelijker is, is dat de Ci5160RLM-THX en Ci3160RLM-THX het felbegeerde THX Certified Ultra-keurmerk dragen. Deze speakers zijn uitvoerig getest op parameters zoals vermogensklasse, frequentiebereik, signaal-ruisverhouding en vervorming. Zo wordt de hoogst mogelijke geluidskwaliteit werkelijkheid. 

Een andere opvallende innovatie is de Metamaterial Absorption Technology (MAT). MAT is een bijzonder gecompliceerde doolhofachtige structuur die 99% van het ongewenste geluid achter de tweeter absorbeert en zorgt voor tonen die helderder en natuurlijker klinken.  

Deze twee nieuwe toevoegingen zijn ontworpen om op te gaan in elke omgeving. Hun elegante design en hoogwaardige akoestische prestaties zorgen voor een intense geluidsbeleving. De Ci5160RLM-THX en Ci3160RLM-THX zijn verkrijgbaar in Aluminum Silver, met een voorste klankbord van geanodiseerd aluminium en Uni-Q en basdrivers in een bijpassende tint. Bovendien kunnen ze aangepast worden met beschilderbare magnetische metalen roosters. 

Dankzij een unieke combinatie van geavanceerde technologieën en akoestisch design leveren de architectonische luidsprekers van KEF dezelfde indrukwekkende prestaties als hun bekroonde HiFi-luidsprekers. Dit betekent dat audioliefhebbers nu kunnen genieten van een bioscoopwaardige geluidsbeleving in het comfort van hun eigen huis, met de Ci5160RLM-THX en Ci3160RLM-THX als ‘kroonjuwelen’ in de thuisbioscoop. 

 

Verkooppunten van het merk kef