Het Franse Elipson voegt twee nieuwe modellen toe aan de bovenkant van het Reference portfolio. ‘Please welcome’ Elipson P1 & A2700. Respectievelijk een voor- en eindversterker die perfect passen binnen het high-end segment. Een audiofiel geluid? Dat staat alvast op nummer 1. Het gaat hier weliswaar om 2 aparte toestellen, maar ze kunnen ook perfect met elkaar ‘overweg’. Een prachtige symbiose tussen de P1 en A2700 van Elipson? Daar mag je op rekenen. Het ‘duo’ werd eerder al voorgesteld in München tijdens de High-End audioshow, naast de W35+ multiroom speakers.

Elipson P1

Laten we beginnen met de Elipson P1 die wordt omschreven als een voorversterker van topklasse. Kort samengevat: een audiofiel model dat in staat is om jouw geliefkoosde muziek ten gehore te brengen. Een optimale verhouding tussen signaal en ruis wordt gerealiseerd. Elipson spreekt over een minimale vervorming. chave de ativação filmora 2019

“The product is not fixed in time, its optional input cards and its modularity allow it to easily follow the market’s evolutions.”

De voorversterker is uitgerust met lijningangen in zijn oorspronkelijke configuratie. Dit exemplaar kan worden aangevuld met optionele slotkaarten: één voor de Phono RIAA MM/MC trappen, alsmede een andere module die drie digitale ingangen biedt met een resolutie van maximaal 32 bits gesampled op 384 kHz.

Deze modulariteit, zowel voor het analoge als het digitale gedeelte, wordt ondersteund door interne software. Die kan door jou als eindgebruiker genieten van een upgrade, met dank aan de toegankelijke USB-aansluiting. De Elipson P1 betreft een voorversterker van het heden, gericht op de toekomst. Kernwoorden die het best passen? Elegant en sober, zonder twijfel. office 2021 crackeado

De audiofabrikant voegt er graag aan toe dat er extra aandacht is uitgegaan naar de circuits waardoor extreem weinig ruis én vervorming mogelijk is. De interface aan de voorzijde van het scherm biedt jou alvast een uitstekend comfort. Aangevuld met een gepersonaliseerde en elegante afstandsbediening. Het resultaat? Een geluidsweergave waarbij de kleinste details te horen zijn, in combinatie met een open ‘soundstage’.

Elipson A2700

Als tweede ‘in rij’: de Elipson A2700. Een absolute high-end eindversterker die 400 Watt (RMS) ‘sterk is’ bij 8 Ohm (stereo), of 1.400 Watt (RMS) in mono (ook 8 Ohm). Daarmee is deze ‘potige telg’ van maar liefst 6,5 kg in staat om elk paar (vloerstaande) luidsprekers aan te sturen. Een levendige en energieke weergave? Check! De combinatie met een voorversterker wordt eveneens vergemakkelijkt door zijn ongebalanceerde RCA- en gebalanceerde XLR-ingangen. Goed gezien van Elipson. pacote office crackeado 2021

“It amplifies any signal in its entirety with disconcerting ease thanks to its high amplification capacity: 400 W RMS under 8 Ohms, 700 W RMS under 4 Ohms and especially 900W in impulse mode under 2 Ohms.”

Naast het vermogen en de modulariteit, zijn het ook de gebruikte technieken die indruk maken. Net als bij de P1 zijn deze gericht op het minimaliseren van achtergrondruis en vervorming. Elipson vergelijkt de A2700 met een ‘ijzeren vuist’ in een ‘fluwelen handschoen’. Iets dat resulteert in een weergaloze reproductie. baixar keygen corel 2018

De Elipson P1 gaat over de toonbank voor 1.990 euro, zonder extra modules. Kies je voor een bijkomende DAC- en phono-module? Dan zal je 2.849 euro moeten neertellen voor de P1 F.

Beslis je om een A2700 eindversterker in huis te halen? Dan zal je 2.990 euro moeten neertellen. Zowel de P1 als de A2700 zijn verkrijgbaar in een antraciet uitvoering. Meer weten? Op de productpagina van de Elipson P1 en A2700 lees je er alles over.

Verkooppunten van het merk elipson