Elipson, het audiomerk met ‘Franse roots’, introduceert een nieuwe multiroom stereoluidspreker. Ontdek de W35+. De jarenlange ervaring van de producent, qua ontwerp en productie van hifi speakers, leidde tot deze nieuwe versie. Voor dit model hebben de ingenieurs de typerende bolvorm overgenomen die ook terug te vinden is bij hun Planet L en Planet M luidsprekers. Maar welke features heeft dit sfeervolle belevingsproduct nog meer?

Elipson W35+Het voordeel van deze bolvorm is dat het resonantie elimineert zodanig dat jouw favoriete muziek in de best mogelijke omstandigheden tot uiting komt. Dankzij het ontwerp kan de speaker een breed klankbeeld weergeven. De W35+ is uitgerust met een set van 4 luidsprekers waaronder twee zijden koepeltweeters van 25 mm diameter en een ‘duo’ mid/basluidsprekers met 165 mm diameter.

Uiteraard is er heel wat vermogen nodig om deze te ‘voeden’ De verschillende exemplaren worden aangestuurd door een klasse D versterker die maar liefst 350 Watt RMS vermogen kan leveren. Conclusie? De Elipson W35+ luidspreker kan, zonder al te veel moeite, zeer grote ruimtes vullen met een geweldig geluid.

“This design allows the Elipson W35+ to reproduce stereo sound and a very wide sound stage by placing a tweeter and a midrange/woofer on each side.”

Elipson W35+Ten slotte heeft de W35+ heel wat mogelijkheden op vlak van connectiviteit. De multiroom stereoluidspreker ondersteunt wifi, Bluetooth aptX en biedt toegang tot duizenden internetradiostations en online muziekstreamingdiensten zoals Spotify, Deezer, TIDAL, …. Zo kan je muziek afspelen hoe jij dat het liefste wil. Ook heeft het toestel verschillende ingangen. Met name een ethernet input, een digitaal optische ingang en analoge AUX IN 3,5 mm mini jack. In combinatie met een interface, die terug te vinden is op de bovenkant, zorgt Elipson voor een makkelijke bediening. Overigens is de Elipson W35+ instelbaar via een applicatie.

Lees ook


Cabasse THE PEARL KESHI: Review luidspreker

 


 

De bolvormige Elipson W35+ is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 899,- euro. Indien je de luidspreker graag op een tripod stand wil zetten, of monteren aan de muur, ben je nog wat extra euro’s kwijt bij  aankoop. Meer info over de Elipson W35+ vind je op de productpagina.

Verkooppunten van het merk elipson