Iedereen is ondertussen wel bekend met iEar’, specialist op vlak van beeld en geluid sinds 2003. Met een vestiging in zowel Tilburg als Amsterdam werken ze voor consumenten in heel Nederland én België. Ze specialiseren zich op vlak van High-end Audio, Home Cinema, Streaming Audio en Domotica. Binnen elk budget gaan de adviseurs, samen met jou, op zoek naar een passende oplossing. Volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en noden (lees: voorkeuren wat betreft beeld en geluid). Niet alleen kwaliteit maar ook gebruiksgemak wordt hoog in het vaandel gedragen. Momenteel heeft iEar’ twee vacatures. Ze zoeken nog een audio monteur/installateur én adviseur (in de verkoop). Het gaat hier om een fulltime tewerkstelling in de audio én video branche.

Audio monteur/installateur (iEar’ Tilburg & Amsterdam)

Voor de twee filialen is iEar’ op zoek naar een audio monteur/installateur. Zowel online als in de fysieke winkels (Tilburg en Amsterdam) worden dagelijks hoogwaardige audio systemen, home cinema’s, streaming audio producten en domoticasystemen verkocht. Een belangrijk onderdeel dat niet te missen is: de installatie service. Als monteur/installateur zal je deze systemen bij de klant thuis installeren. Ben jij servicegericht, technisch aangelegd en ga je graag de ‘extra mile’ voor de iEar’ klanten? Dan ligt er misschien wel een fulltime tewerkstelling bij audiospeciaalzaak iEar’ in het ‘verschiet’.

Je zal volledig zelfstandig, of met collega installateurs, hoogwaardige audio- en video-apparatuur installeren. Dat kan gaan van hifi-sets tot televisies, van geavanceerde domoticasystemen tot de bijbehorende bekabeling, …. Je stelt systemen in en geeft de klant een uitgebreide uitleg over de werking van hun toestellen. Het oplossen van storingen op locatie behoort tevens tot je takenpakket. Je basis is de winkel in Tilburg en vanuit daar rijd je door heel Nederland en België. Benieuwd naar het functieprofiel?

 • een afgeronde technische MBO-opleiding;
 • minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
 • klantvriendelijk, enthousiast en servicegericht;
 • hands-on mentaliteit en oog voor detail;
 • herkennen van commerciële kansen bij de klant;
 • affiniteit met audio/video is een pré;
 • in het bezit van rijbewijs B.

Verkoopadviseur (iEar’ Tilburg)

Daarnaast is iEar’ op zoek naar een verkoopadviseur. Zoals de ‘functietitel’ al doet vermoeden, ben je zelf verantwoordelijk voor een deel van de verkoop. In de winkel benader je klanten actief en begeleid je hen in het totale verkoopproces. Je demonstreert de desbetreffende producten, eveneens geef je klanten de gewenste informatie. Samen met je collega’s in het salesteam ben je verantwoordelijk voor een geordende winkel. Inclusief een prettige winkel- én werksfeer. Nieuwsgierig naar de functievereisten?

 • grote affiniteit met audio/video apparatuur;
 • ervaring in de winkelverkoop van audio/video apparatuur;
 • ruime productkennis;
 • klantvriendelijk, pro-actief, enthousiast en communicatief vaardig;
 • minimaal MBO werk- en denkniveau.

Is je interesse gewekt? Dan wordt er gevraagd om een korte en bondige motivatie toe te voegen, samen met je CV. Deze mag je richten aan marijke@iear.nl. Heb je toch nog enkele vragen? Dan kan je je richten tot Ron Geurts. Hij is bereikbaar via e-mail (ron@iear.nl) of telefonisch via volgend nummer: (+31)088 – 5443510.

iEar’ biedt jou alvast een uitdagende verkoopfunctie in één van de betere hifi speciaalzaken. Er wordt uitsluitend gewerkt met topproducten waarbij leer- en doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn. Een prettige werkomgeving is hierbij niet weg te denken. Je zal terechtkomen in een team van muziekliefhebbers én audiofielen. Bij iEar’ hanteren ze uitstekende arbeidsvoorwaarden (primair en secundair). Het gaat hier om een fulltime functie (dinsdag tot en met zaterdag).

Ook leuk om te vermelden: iEar’ heeft recentelijk hun nieuwe website/webshop gelanceerd. Geïnteresseerd? Slechts 1 adres: www.iear.nl.

Verkooppunten van het merk mcintosh