Ervaar flexibiliteit en hoogwaardige vormgeving met de kleinste thuisprojector van Epson

De eerste draagbare laserprojector van Epson is ontworpen om thuisgebruikers optimale flexibiliteit te bieden, zowel in gebruiksgemak als in design. De EF-100W/B is Epsons kleinste projector, niet groter dan 23 cm aan de langste zijde en is vanaf juni verkrijgbaar.

De EF-100W/B combineert Epsons heldere, levendige en duurzame lasertechnologie met een compacte en lichtgewicht behuizing in ofwel zwart of wit.

Door gebruik te maken van een laserlichtbron, en door de ventilatiegaten en de stroomkabel op de zijkant te plaatsen, wisten de engineers bij Epson een projector te ontwikkelen die in elke richting kan projecteren en neergezet kan worden. Dit biedt gebruikers meer flexibiliteit in projectieoppervlakken, zoals een muur, het plafond, of de vloer. Hij heeft ook de capaciteit omtot 150 inch te projecteren. Ideaal om content te vergroten. Zelfs bij daglicht levert de laserlichtbron heldere en levendige beelden, waardoor het niet nodig is om het licht uit te doen, ramen af te schermen of zelfs een scherm te gebruiken. De automatische beeldaanpassingsfunctie voorkomt daarnaast vreemde en vervormde beelden.

De laserlichtbron gaat zo’n 20.000 uur mee en biedt dus een duurzame en onderhoudsvrije oplossing. Het is een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding als ervan uit gegaan wordt dat de projector tien jaar lang elke dag gebruikt kan worden 1 .

De EF-100W/B is niet alleen draagbaar maar is ook snel en eenvoudig te installeren. Gebruikers kunnen de handleiding starten om erachter te komen hoe ze de projector kunnen installeren en wat de belangrijkste mogelijkheden zijn. Bovendien maakt de afstandsbediening het navigeren door de gebruiksvriendelijke interface gemakkelijk.

Door een kabel in te pluggen in de HDMI-ingang, heeft u eenvoudig toegang tot content van een telefoon, tablet, DVD-speler, game-console of laptop. Content streamen is ook gemakkelijk: aan de achterkant kunnen devices worden ingeplugd, zoals Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku en Apple TV.

In het plug-and-play design zijn ook flexibele opties voor geluid verwerkt: ingebouwde luidsprekers, Bluetooth-connectiviteit voor soundbars of een koptelefoonaansluiting. Ook is er een geluidsmodus die de stijl van de getoonde content reflecteert.

De EF-100W/B is ontworpen voor de stijlbewuste gebruiker. De witte EF-100W heeft zilveren accenten terwijl de zwarte EF-100B een koperen afwerking heeft. Beide modellen hebben afgeronde hoeken, een minimaal aantal knoppen en een voelbaar lederachtige afwerking.

Amy Ng, productmanager bij Epson Europe, zegt: “Deze projector voegt iets anders toe aan ons assortiment. Naast stijlvol is hij ook zeer functioneel voor thuisgebruikers met zijn compacte formaat en duurzame en hoogwaardige laserlichtbron. Bovendien geloven we dat deze projector potentieel heeft om in te spelen op de markt van kleine bedrijven: voor verkopers die presentaties geven, professionele fotografen en designers die hun portfolio op locatie kunnen laten zien, en voor eigenaren van bedrijven zoals schoonheidssalons die een betaalbare en creatieve manier zoeken om te exposeren.”

De EF-100W/B is verkrijgbaar vanaf juni 2019. Belangrijkste kenmerken: •Stijlvolle afwerkingen (EF-100W wit en zilver/EF-100B zwart en koper) •Compact (B x D x H:210 x 227 x 88 mm) •Lichtgewicht (2,7kg) •Duurzame en hoogwaardige laserlichtbron (20,000 uur1/ 12,000 uur 1 ) •Zelfs bij daglicht heldere en realistische beelden (3LCD technologie, 2.000 lumen, 2.500.000:1 dynamisch contrast) •Grote schermgrootte (tot 150 inch) •HD-resolutie •Projecteer op vrijwel elk oppervlak in elke richting (laserlichtbron, luchtgaten en stroomkabel zijn aan de zijkant geplaatst) •Probleemloze installatie (handleiding, afstandsbediening) •Automatische beeldaanpassing (keystone-correctie verticaal +/- 45, horizontaal +/- 50) •Content streamen is gemakkelijk (1x HDMI 2.0,1x USB) •Eenvoudige opties voor geluid (ingebouwde 5W-luidspreker, Bluetooth audio-connectiviteit, koptelefoonaansluiting) •Weinig ventilatorgeluid (26db/29db)

1.Gebaseerd op het kijken van content gedurende 5 uur per dag met de projector ingesteld op de Eco-modus.

Verkooppunten van het merk epson