Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni staat er voor Audio-Life in Buren heel wat leuks op de planning: een heerlijke audioshow. Tijdens dit ‘muzikale spektakel’ zal het bejubelde audiomerk Avantgarde Acoustic centraal gezet worden. Het team van Audio-Life verwelkomt jullie graag in de Hulsterstraat 26a te Buren (4116 EZ) tussen 10u en 16u. Maar wat mag je nu concreet verwachten op de audioshow?

Als eerste in Europa mag Audio-Life, vol trots, het nieuwe Avantgarde Acoustic Trio systeem presenteren. Eerder hebben ze dit ‘trio’ zelf kunnen beluisteren bij Avantgarde Acoustic. Hun opinie? Werkelijk alle laatste onvolkomenheden zijn opgelost. Aldus Audio-Life. Nog nooit zul je een systeem horen dat zo fase nauwkeurig is. Klinkt veelbelovend.

Audio-Life Avantgarde Acoustic Trio

Het Trio systeem is totaal opnieuw ontwikkeld. Alle drivers zijn herbekeken qua ontwerp waardoor de kwaliteit en impact gemaximaliseerd is. Er werd een speciale aandacht gevestigd op de nieuwe tweeters die nu prachtig rijk klinken én integreren op een manier zoals je niet eerder hebt kunnen horen.

Als aanvulling daarop lanceert Avantgarde Acoustic de Itron technologie. Kort samengevat betreft dit een versterkermodule die het gehele systeem totaal actief maakt. Je hebt zelf de keuze om je eigen versterker te behouden of te kiezen voor deze nagelnieuwe Itron. Hou je oren al maar ‘gespitst’ want tijdens de show wil Audio-Life laten horen dat dit ontwerp écht totaal van een andere orde is dan je gewend bent. Een waanzinnig ontwerp waarbij alles draait om muzikaliteit. Zeer zelden hoorden ze de muziek zo live!

Maar het blijft niet bij de muziek alleen want ook de totale afwerking van dit luidsprekersysteem streeft een ongekend hoog niveau na. Er is rekening gehouden met werkelijk ieder detail. Dat totaalbeeld geeft de luisteraar een gevoel van rijkdom. Het klinkt tegelijkertijd alsof je in het concertgebouw zit.

Wil jij dit heuse ‘schouwspel’ van Avantgarde Acoustic niet missen? Dat kan. Breng gerust een bezoekje aan Audio-Life in Buren op vrijdag 17 juni of zaterdag 18 juni en laat je ‘trakteren’ op muzikaliteit ten top. De audioshow gaat door tussen 10u en 16u.

Dit alles zal ‘aangevuld’ worden met niet alleen goede koffie maar ook iets extra. De reden? Gewoon, omdat het weer kan. Audio-Life laat weten dat ze alvast erg blij zijn om jullie weer te kunnen ontvangen.

Om praktische redenen wordt er gevraagd om je aan te melden van te voren. Zo weet Audio-Life op hoeveel belangstelling ze kunnen rekenen. Afspraak in de Hulsterstraat 26a, 4116 EZ Buren. Klaar om zelf je oren ‘de kost’ te geven dankzij dit fenomenale systeem?

Informatie show

  • Datum: vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni 2022
  • Tijdstip: tussen 10u en 16u
  • Locatie: Audio-Life
Verkooppunten van het merk avantgarde