Om kort en bondig een antwoord te geven op deze vraag: ja. Astell&Kern is een collaboratie gestart met Campfire Audio. De twee gerenommeerde bedrijven hebben de handen in elkaar geslagen met als resultaat: de AK SOLARIS X In-Ear Monitors. 

In een recent Facebook bericht kondigde Astell&Kern aan dat er weer wat leuks zat aan te komen. Een samenwerking tussen hen en Campfire Audio.

Lees ook


Shape Your Sound met de A&futura SE180 van Astell&KernAstell&Kern A&futura SE180

 


 

Deze samenwerking heeft dus duidelijk zijn ‘muzikale vruchten’ afgeworpen. Het de AK SOLARIS X in-ear model staat garant voor bekabeld muziekgenot. Het ontwerp is gebaseerd op Campfire’s eigen Solaris-model.

“Introducing Astell&Kern’s new collaboration with Campfire Audio, the AK SOLARIS X In-Ear Monitors. Coming soon to an authorized Astell&Kern dealer near you.”

Met de komst van zijn ‘grotere broer’, is de X-versie speciaal afgestemd op de wensen en noden van het audiofiele merk dat wereldwijd al menig audiofielen, muziekliefhebbers, .., heeft geïmponeerd met hun belevingsproducten. Nieuwsgierig naar het opmerkelijke design, typisch Astell&Kern?

Het is nog even wachten tot midden juli vooraleer de eerste leveringen beschikbaar worden. Maar niet getreurd want in tussentijd kan je al eens kennismaken met de rest van Astell&Kern’s portfolio.

Verkooppunten van het merk astell-kern