Een betaalbare Big Screen-ervaring voor iedereen, met heel wat meer flexibiliteit in vergelijking met een traditionele tv? Dat wil toch iedereen! Met de komst van Epsons’s nieuwe assortiment bestaande uit een hele reeks van projectoren willen ze dat voor iedereen bereikbaar maken. Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en bovendien betaalbaar. Dat zijn de kernwaarden van de nieuwe Epson EB-W06, EB-FH06, EB-W51, EH-TW740, EH-TW750, EH-TW5700 en EH-TW5820 projectoren.

“Nu we allemaal meer tijd thuis doorbrengen en er minder entertainmentopties beschikbaar zijn, ontdekken steeds meer gebruikers dat projectoren perfect zijn voor het creëren van een bioscoopervaring, een game-avond of een draagbare werkoplossing voor thuis.”

– Brendan Hoare, productmanager bij Epson Europe

Epson EB-serieOm te zorgen voor die befaamde ‘Big Screen-ervaring’ is het dan ook enorm belangrijk om de juiste projector te selecteren die goed past binnen jouw ruimte. Naast de keuze van de projector zelf, is de plaatsing dan ook enorm belangrijk om het maximale te halen uit jouw entertainment beleving.

Zo zouden bijvoorbeeld de Epson EB-W06, EB-FH06 en EB-W51 een perfecte aanvulling kunnen vormen voor op je thuiskantoor. Terwijl de EH-TW740 en EH-TW750 beter tot hun recht komen voor een thuisbioscoop, casual gamers en entertainmentliefhebbers. Alle modellen zijn voorzien van minstens een WXGA-resolutie. Bij de EB-FH06, EH-TW740 en EH-TW750 loopt dat zelfs op tot Full HD in 1080p. Filmgenot inbegrepen, ten alle tijde.

Met een indrukwekkende schermgrootte van 320″ bij de de EB-W06 en EB-W51, zelfs 386″ bij de EH-TW740, kan iedereen binnen jouw bubbel genieten van een hoogwaardige beeldkwaliteit op een groot scherm maar wel voor een betaalbare prijs.

Er worden alvast haarscherpe scherpe beelden en een ultra lichte helderheid belooft, naar eigen zeggen maar liefst drie keer helderder dan die van concurrerende producten. Door de ingebouwde 3LCD-technologie behoort het tot de mogelijkheden om bij een sterk omgevingslicht te kijken naar heldere, kleurrijke beelden waarin de details mooi tot hun recht komen. De lichtopbrengst varieert, afhankelijk van het model, tussen de 3.300 en 4.000 lumen.

“Ons nieuwste assortiment projectoren is zorgvuldig samengesteld en levert een groot aantal functies voor een mooie prijs. Of je nu films, series of sport bekijkt, computerspelletjes speelt of vanuit je thuiskantoor werkt.”

Wat betreft de levensduur ga je je alvast geen zorgen moeten maken want die ligt naar schatting ergens tussen de 6.000 uur en 10.000 uur, afhankelijk van de geselecteerde modus (respectievelijk ‘normaal’ of ‘eco’).

Alle gloednieuwe projectoren van Epson zijn voorzien van horizontale en automatische verticale keystone-correctie. Op deze manier kan je ze overal in huis plaatsen en zo het beeld snel corrigeren afhankelijk van de plaatsing.

Door het toevoegen van de feature ‘iprojection’ wordt het mogelijk gemaakt om rechtstreeks content te delen vanaf slimme apparaten en te zorgen voor een gesplitste weergave om twee schermen tegelijkertijd te bekijken.

Dankzij de ingebouwde 2W luidsprekers en ten minste één HDMI-poort voor digitale video- en audio-content (extra poorten aanwezig op de EB-FH06 en EH-TW750) kunnen apparaten als Blu-ray-spelers, gameconsoles en mediastreaming-apparaten snel en eenvoudig worden aangesloten.

Voor wie thuisentertainment en gaming naar een hoger niveau wilt brengen, zijn de EH-TW5700 en EH-TW5820 voorzien van een aantal bijzondere functionaliteiten. Deze 1080p-thuisbioscoopprojectoren worden geleverd met Android TVTM, zodat je met het hele gezin eenvoudig entertainment kan streamen én met Google Assistant kan praten.

Met zijn scherpe beelden, diepe zwarttinten, vloeiende bewegingen, geweldige connectiviteitsmogelijkheden in combinatie met een eenvoudige installatie maken deze projectoren het de ultieme keuze voor iedere entertainmentliefhebber.

Het is nog even afwachten vooraleer je de nieuwe Epson projectoren zelf kan gaan ontdekken bij jouw dichtstbijzijnde winkel of dealer want ze zouden pas beschikbaar worden in de loop van de maand november.

Benieuwd naar de adviesprijzen? Hieronder een overzicht.

  • Epson EB-W06: € 699,-
  • Epson EB- FH06, EB-W51, EH-TW740: € 799,-
  • Epson EH-TW750: € 899,-
  • Epson EH-TW5700: € 1.199,-
  • Epson EH-TW5820: € 1.299,-
Verkooppunten van het merk epson