Optoma, “number one” wereldwijd op het gebied van 4K home cinema projectoren bracht recent gezamenlijk met partner KlankBart een onverwacht bezoek bij Hifi Number One met een zeer aangename verrassing.  De afgelopen jaren is Optoma uitgegroeid tot een totaalleverancier van “Big Images”, niet alleen de bekende projectoren maar inmiddels behoren ook LED oplossingen en interactieve displays tot het pakket.

“Wij van Number One maken onze klant al heel veel jaren blij met gebalanceerde thuisbioscopen in iedere prijsklasse. We zijn dan ook blij met de toevoeging van Optoma aan ons pakket sinds enkele jaren. Het is dan ook een leuke bevestiging dat wij tot dit selecte groepje dealers horen”, aldus Vincent van Nimwegen.

Op de foto bovenaan is te zien hoe Jan-Willem Kantelberg en Bart van Vreedendaal het bord overhandigen aan Vincent van Nimwegen van Hifi Studio Number One in Leiden. KlankBart is gespecialiseerd distributeur voor projectie oplossingen. Naast de home cinema projectoren van Optoma levert KlankBart ook bioscoopstoelen en projectieschermen aan dealers en installateurs.

Verkooppunten van het merk optoma