Yurbuds, de sporthoofdtelefoons die geen pijn doen of uitvallen door JBL, debuteren deze dagen op de IFA in Berlijn met het unieke JBL-geluid. Dat in combinatie met de yurbuds-ergonomie zorgt voor een hoofdtelefoon die erg gemakkelijk zit en zeker niet uitvalt. De exclusieve technologie kenmerkt yurbuds als de uitrusting bij uitstek voor atleten en fitnessfans.

De Inspire (in-ear) en Focus (behind-the-ear) 300 en 400 beschikken over JBL-geluid, een gepatenteerd ergonomisch design en Quick Clikmagneten. Die magneten garanderen dat er geen loshangende kabeltjes meer in uw sportkleding blijven hangen. De yurbuds 300 is voorzien van een microfoon met track/muziekbediening. Bij de yurbuds 400 vindt u ook nog volumeregeling en stembediening voor Appletoestellen.

Draadloos
Onder de draadloze collectie van JBL vallen de: nieuwe draadloze in-ear Leap, draadloze in-ear Leap voor vrouwen (kleinere maten) en de draadloze behind-the-ear Liberty. Alle modellen hebben muziek- en belbediening en een batterij met maar liefst zes uur levensduur.

“Bij het ontwerp van onze modellen hebben wij rekening gehouden met de behoefte van de consument aan veelzijdige hoofdtelefoons” aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland. “Elk product in deze serie biedt voor alle atleten en fitnessfans kwaliteit voor een toegankelijke prijs.”

Prijzen en verkrijgbaarheid

  • yurbuds Inspire 300 en Focus 300 zijn beschikbaar vanaf oktober voor een adviesverkoopprijs van 39,99 euro.
  • yurbuds Inspire 400 en Focus 400 zijn vanaf oktober beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 49,99 euro.
  • yurbuds Leap Wireless in-ear hoofdtelefoons zijn beschikbaar vanaf oktober voor een adviesverkoopprijs van 99,99 euro.
  • yurbuds Liberty Wireless behind-the-ear hoofdtelefoons zijn beschikbaar vanaf oktober voor een adviesverkoopprijs van 99,99 euro.
Verkooppunten van het merk jbl