iFi wil dat zijn nieuwe xCAN uw nieuwe apparaat wordt dat uw audio onderweg verbetert. Met een gewicht van slechts 127 gram combineert de xCAN een draagbare 2000mW dual-mono hoofdtelefoonversterker met een ESS Sabre DAC.

De hoofdtelefoonversterker heeft een gebalanceerde hoofdtelefoonuitgang van 2,5 mm en een uitgang van 3,5 mm. De laatste maakt gebruik van de S-gebalanceerde schakeling van iFi, die beweert overspraak en vervorming met de helft te verminderen bij gebruik van gewone hoofdtelefoons met één uiteinde.

Het verkleinende apparaat bevat aptX, aptX Low Latency en AAC Bluetooth-ondersteuning en kan acht verschillende aangesloten apparaten onthouden, van smartphones tot TV’s.

Een onderdeel van het arsenaal van xCAN zijn de 3D+ en XBass II-verwerkingsmodi en het iFi-technologie- en kloksysteem met jitterreductie. XBass II biedt je de mogelijkheid om zijn verwerkingskracht te concentreren op drie verschillende gebieden: ‘Bass’ (zuiver lage frequenties), ‘Presence’ (lage middentonen) en ‘Bass + Presence’, die deze twee combineert.

3D+ beweert een meer uitgebreide soundstage te promoten en geeft de luisteraar meer een indruk van een live optreden.

Je kunt de draagbare versterker opladen via USB-C en je zou ongeveer acht uur na elkaar kunnen genieten met één keer opladen.

De iFi xCAN verschijnt half november op de markt.

Verkooppunten van het merk ifi-audio