JBL en de wereldberoemde DJ/producer Martin Garrix, bundelen opnieuw hun krachten om muziekliefhebbers en fans te trakteren op muzikaal genot. In het verlengde van hun samenwerking, wordt een speciale editie uitgebracht van de JBL Flip 6. Zeg maar: de Flip 6, maar dan in een Martin Garrix-uitvoering. Deze telg tilt het geluid niet alleen naar een hoger niveau, maar ook qua uiterlijk is gaat het om een zeer fraaie upgrade.

De collaboratie tussen JBL en Martin Garrix begon in 2021 en is sindsdien alleen maar sterker geworden. Dit alles resulteert nu in een draagbare luidspreker die de essentie van zowel JBL als Martin Garrix presenteert. De speaker straalt een unieke stijl en betekenis uit, met een design dat geïnspireerd is op het herkenbare ‘+ x’ logo van Martin Garrix.

De JBL Flip 6 Martin Garrix-editie is niet zomaar een draadloze luidspreker. Het is een krachtig geluidssysteem dat voldoet aan de hoogste geluidsnormen die JBL heeft gezet. Met een IP67-waterdichte en stofdichte behuizing kunnen muziekliefhebbers dit model meenemen op avontuur. In de wildernis, aan het strand of gewoon in je eigen achtertuin? Het kan allemaal, zonder je zorgen te maken over schade. Met een indrukwekkende batterijduur van twaalf uur kan jij als luisteraar genieten van je favoriete muziek, zonder onderbrekingen.

Martin Garrix is alvast zeer enthousiast over de lancering van deze hagelnieuwe JBL Flip 6 . Hij zegt hier namelijk het volgende over: vanaf de allereerste dag dat JBL en ik begonnen samen te werken, was een op maat gemaakt Garrix-product zeer gewild bij mijn fans. Ik ben super trots dat het er eindelijk is. Het is één van mijn persoonlijke favoriete JBL-producten omdat je het overal mee naartoe kan nemen.

“We hebben het design van de luidspreker zo ontworpen dat mijn “+ x”-logo terugkomt via het expressieve patroon. Het is subtiel maar toch herkenbaar. Ik hoop dat iedereen er net zo blij mee is als ik!”

Robert-Jan van Dormael, Vice President Marketing EMEA bij JBL, deelde zijn enthousiasme. Hij laat weten dat hun samenwerking alleen maar sterker is geworden. Na vele succesvolle campagnes is dit unieke product de perfecte manier om de samenwerking tussen JBL en Martin Garrix te vieren.

De officiële lancering van de JBL Flip 6 Martin Garrix-editie vond plaats op 16 oktober. Het viel samen met Martin Garrix’s eigen shows tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Als eerbetoon aan de energieke muziek van de DJ en producer, opende JBL samen met Martin Garrix en STMPD RCRDS een levendige pop-up store waar fans de JBL Flip 6 Martin Garrix-editie en andere merchandise kunnen aanschaffen.

Als je eigenaar wilt worden van de JBL Flip 6 Martin Garrix-editie, dan surf je best eens naar deze pagina. Ready to ‘flip the moment’?

Verkooppunten van het merk jbl