JBL voegt een nieuwe kleurstelling toe aan hun populaire Classic serie: de High Gloss Black Edition. De JBL L100, L82, L52 en L75MS zijn nu verkrijgbaar in deze super chique en glanzende zwarte uitvoering. Zeer fraaie speakers die synoniem staan voor muzikaliteit ten top: wij hebben het eerder al mogen ervaren tijdens het reviewen van de JBL L82 Classic.

De High Gloss Black Edition is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een aantal technische verbeteringen die de muzikale prestaties van de luidsprekers naar een hoger niveau tillen. JBL heeft onder de glossy laklaag zowel grote als kleine upgrades aangebracht, waardoor deze black beauty’s een nog meer muzikaal karakter krijgen.

“Naast het exclusieve design zijn er ook een aantal technische verbeteringen doorgevoerd, zoals een extra verstevigde behuizing, een verder verfijnde crossover die de woofer nog krachtiger maakt en een hoogwaardige bi-wire aansluiting voor de L100 en L82 modellen.”

Lees ook


JBL L82 reviewJBL L82 Classic: Review

 


 

 

De beschikbaarheid van deze speciale uitvoering is beperkt, dus liefhebbers van JBL luidsprekers moeten snel zijn om hun eigen exemplaar te bemachtigen. Of je nu een fervent muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een eyecatcher voor je interieur? De JBL Classic High Gloss Black Edition is absoluut het overwegen waard.

Wij hebben ‘m zelf nog niet mogen aanschouwen met onze eigen ogen, maar als we ons baseren op de foto’s, dan is een term zoals ‘fraai’ een absoluut understatement.

Verkooppunten van het merk jbl-classic-premium