Nieuw in het assortiment van Ketelaar Hifi: de streaming producten van WiiM. De vakhandel die audioapparatuur verkoopt, repareert en ontwikkelt sinds 1977, breidt hun portfolio van merken verder uit. Met deze toevoeging mag jij als consument rekenen op een hoge kwaliteit voor een zeer nette prijs. Benieuwd naar alle verdere details? Je leest er hier alles over.

De missie van WiiM? Het creëren van premium smart home-ervaringen via eenvoudige én betaalbare ‘connected’ AI-producten. Dit zijn hun belangrijkste pijlers: hoogwaardig, smart home én functierijk. En dat voor een budgetvriendelijk bedrag. Het audiomerk pakt uit met hun innovatieve spraakinterface, audiostreamingtechnologie, een ruime keuze aan muziekdiensten, gepatenteerde smart home-oplossingen, functionele updates en nog veel meer. Zoals eerder gezegd, willen ze ervoor zorgen dat jouw leven nog aangenamer wordt.

Wiim gelooft dat muziek op zichzelf ‘genezend’ is en een uitbarsting is van de ziel. Misschien om het met een quote te zeggen: music is what feelings sound like. Het maakt niet uit wie je bent, wat je doet, … Muziek is een verbindende factor. Nagenoeg iedereen houdt ervan. Hun team bestaat uit een groep van enthousiaste muziekliefhebbers die volledig geloven in de kracht van muziek.

Met hun expertise op vlak van streaming audio-software en hardware, hebben ze heel wat merken geholpen bij het lanceren van miljoenen slimme audioapparaten. Een greep uit hun klantenportfolio: Harman, JBL, Yamaha, Marshall, Edifier, Audio Pro, Magnet, …

Hun aanbod? Dat is zeer divers. Hierbij een niet-limitatieve opsomming: WiiM mini (streamer), WiiM Pro Plus: (streamer), WiiM Amp (streamer & versterker), … Laat het duidelijk zijn: dit is slechts een kleine selectie uit het aanbod. De adviesprijzen van deze apparaten bestaan uit slechts 3 cijfers (voor de komma weliswaar), waarbij het meest linkse cijfer maximaal een 3 is. Je zal wellicht niet al te diep moeten graaien in je portefeuille.

Kort samengevat, Wiim heeft één eenvoudige aspiratie: iedereen zou in de mogelijkheid moeten zijn om te genieten van hoogwaardige muziek – in ruil voor een betaalbare prijs. Wil je weten hoe dat klinkt? Dan kan je vanaf nu ook terecht bij Ketelaar Hifi: jouw audio specialist sinds 1977. Afspraak op het volgende adres: Parkweg 23, 8084 GG ‘t Harde (Nederland).

Verkooppunten van het merk wiim