Eerder brachten we jullie al de hoogte dat Klipsch een samenwerking aan ging met het McLaren F1-team, meer daarover lees je in dit bericht. Daaruit vloeide toen o.a. al de Klipsch x McLaren T10 True Wireless in-ears. Na het succes van hun eerste modellen brengen ze nu drie nieuwe draadloze in-ears op de markt.

Als eerste in de line up komen we de Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition tegen. Hij heeft een leuk design en is ideaal voor muziekliefhebbers die tegelijkertijd ook actieve sporters zijn. De draadloze oortjes hebben een IP67-certificering en zijn bijgevolg water- en stofbestendig.

Bij dit model ontvang je tevens tien verschillende pasvormen, één daarvan is zelfs voorzien van memory schuim. Via USB-C of dankzij de meegeleverde draadloze lader kan je 8 uur lang genieten van je favoriete muziek. Als je de ingebouwde powerbank meerekent wordt dat zelfs verlengt tot 32 uur. Je haalt de T5 II True Wireless Sport McLaren Edition in-ears al in huis voor 279 euro.

Vervolgens is er de Klipsch T5 II True Wireless Sport earphones. In vergelijking met de McLaren Edition beschikt deze over dezelfde specificaties, het verschil zit hem vooral in de afwerking. Je kan kiezen uit een witte of zwarte afwerking.

Deze in-ears kunnen ook worden opgeladen via de transportcase, oftwel via USB-C oftwel draadloos. Bij bestelling ontvang je helaas geen draadloze oplader. Dit model is verkrijgbaar voor 229 euro.

Als laatste in rij hebben we dan nog de Klipsch T5 II True Wireless earphones. Deze gaat voor 199 euro over de toonbank en is daarmee het goedkoopste. Als je dit model goed bestudeerd dan zal je merken dat het heel wat weg heeft van zijn voorganger: de T5. Volgens de audiofabrikant zou zijn ‘grotere broer’ 25 procent kleiner zijn dan de T5.

Ze voegen er graag nog aan toe dat er 6 pasvormen worden meegeleverd voor een optimaal comfort tijdens een luistersessie, aldus Klipsch. Met de bijhorende Klipsch Connect App wordt de bediening van deze in-ears kinderspel. Het volume aanpassen, de batterijstatus bekijken en kiezen uit 8 verschillende talen? Het kan allemaal.

Alle drie de modellen zijn ondertussen al leverbaar. Voor meer informatie breng je best een bezoekje aan de website van Klipsch.

Verkooppunten van het merk klipsch