Het moederbedrijf van Philips TV, TP Vision, heeft zopas een leuke aankondiging gedaan. Ze zijn een samenwerking aangegaan met Mimi Hearing Technologies dat gevestigd is in Duitsland. Benieuwd naar het resultaat van deze coöperatie? Drie woorden: Mimi Sound Personalization.

Mimi Sound Personalization is een soort van technologie waarmee het mogelijk wordt gemaakt om de geluidsprestaties van je televisie volledig af te stemmen op jouw persoonlijke luisterprofiel. Klinkt misschien een beetje vreemd of utopisch, zeker bij een televisie. Maar Mimi Hearing Technologies en TP Vision hebben het mogelijk gemaakt. Klinkt alvast veelbeloven!

Hoe dit precies in zijn werk gaat? Je doet eerst een gehoor- en luistertest via je Android of iOS smart device. Daarna zal je een Hearing ID profiel toegewezen krijgen. Het is de bedoeling dat dit profiel vervolgens gekoppeld wordt met je televisie. Zo heb jij altijd een geluidsweergave die volledig afgestemd is op jouw gehoor.

“The announcement coincides with World Hearing Day and will allow consumers purchasing Philips TV’s to personalise their set’s sound performance specifically to their hearing profile.”

Philips Mimi Sound Personalization

We hebben de volledige gebruikerservaring van de consument altijd al beschouwd als een essentieel onderdeel van het Philips televisie-aanbod. Uiteraard in combinatie met een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Met de toevoeging van de Mimi-functionaliteit wordt het bewijs geleverd dat het kijken naar televisie nóg verder kan worden verbeterd en gepersonaliseerd. Een meeslepende en plezierige muziek- en filmervaring gegarandeerd. Aldus Martijn Smelt, CMO bij TP Vision Europa.

Lees ook


Een gloednieuwe TV-collectie van Philips?Philips OLED806

 


 

De lancering van ‘Mimi Sound Personalization’ bij de 2021 TV’s van Philips komt niet alleen. Want TP Vision had ongetwijfeld geen betere dag kunnen uitkiezen dan de Internationale Dag van het Gehoor. Voor sommigen misschien ook wel beter gekend als ‘World Hearing Day’. Wat toepasselijk!

Mimi Sound Personalization zal beschikbaar worden voor de volgende 2021 tv-modellen van Philips: 85×6, 9006, 9206, 9506, OLED706 en OLED8x6. Meer weten over wat de verdere voordelen zijn van een persoonlijk luisterprofiel? Je ontdekt er hier alles over.

Verkooppunten van het merk philips