Eerder brachten we jullie al op de hoogte van het initiatief dat Very Fine Solutions lanceerde: Music Unites. De bedoeling daarvan is om mensen samen te brengen rond verschillende kunstvormen waaronder muziek, schilderkunst, fotografie, poëzie, … Als jullie dat nog niet gezien hebben, dan kunnen jullie dat hier terug bekijken.

Ze nodigen muziekliefhebbers elke zaterdag en zondag uit van 29 februari t.e.m. 29 maart tussen 11u en 18u om kennis te maken met de kunstexpositie van Brigitte Vanzonhoven. Very Fine Solutions kijkt alvast uit om iedereen te verwelkomen in de Expo-wijk
op de Camille Huysmanslaan 45 (2020 Antwerpen). Tijdens de expositie willen ze vooral hun passie voor muziek en kunst delen met anderen.

Wie is Brigitte Vanzonhoven?

Brigitte is geboren in 1963 en heeft van een opleiding beeldend kunstenaar genoten in het St. Lucas Instituut uit Hasselt. Getraind door Fred Eerdekens e.a.. Vervolgens trok ze naar Genk voor een opleiding grafische vormgeving. Onderwezen door Ado Hamelryck e.a. Daarna ging ze aan de slag bij verschillende reclamebureaus als ontwerper en/of art director.

Toen ze voldoende werkervaring had opgebouwd, besloot ze om haar eigen bedrijf Montagna Lunga op te richten samen met interieurontwerper Jaak Langenberg. Onder andere maakte ze werken met mixed media en sculpturen in opdracht van anderen.

In 2003 begon ze vooral te experimenteren met portretten tegels. Een jaar later produceerde ze grootschalige grafische prints op canvas voor haar debuut solo-expositie in Hasselt. In 2011 startte ze met het bewerken van haar eigen floppy disks. Vervolgens nam ze 6 jaar later deel aan de groepstentoonstelling als enigste vrouwelijke kunstenaar in Hasselt samen met Fred Eerdekens, Ado Hamelrijck, Panamarenko, Balkenhol, Vanmechelen, … In 2018 stelde ze vooral tentoon in galerie X-Consept te Hasselt.

Vorig jaar was ze ook al te zien in The Gallery van Genk samen met Sylvain Vandebroek en Joke Driesen. De laatste werken zijn roboteske omvormingen gebaseerd op werken van Basquiat.

Frank en Martine van Music Unites zijn vereerd om dit oeuvre te mogen presenteren tijdens hun Winter Event. Ze kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen.

‘The place to be voor het beluisteren van muziek op een bijzonder niveau’

Datum:

  • Elke zaterdag en zondag van 29 februari tot 29 maart
  • Telkens van 11u tot 18u

Locatie:

  • Very Fine Solutions
  • Camille Huysmanslaan 45
  • 2020 Antwerpen

Parking:

  • Parkeren kan je op de Vogelzanglaan aan Antwerp Expo, via de Beschavingstraat geraak je er het gemakkelijkste
  • Met Tram 2 of Tram 6: Afstappen aan Antwerp Expo / Jan Van Rijswijcklaan en vervolgens een stukje te voet

Praktisch:

  • Je kan er ook terecht na afspraak om de werken van Brigitte Vanzonhoven te bekijken
  • Telefoon: +32(0) 472 42 57 75
  • Mail: Frank@veryfinesolutions.eu

Music Unites is een ontmoetingsplek voor mensen die houden van het leven. Evenals de thuisbasis voor Very Fine Solutions en Acoustical Solutions.

 

Music Unites

Verkooppunten van het merk artnovion