Terwijl het bedrijf dit jaar zijn honderdste verjaardag viert, betreedt Panasonic een nieuwe eeuw van innovatie. Panasonic introduceert het “Huis van de Toekomst”, met nieuwe technologieën op het gebied van het internet der dingen, kunstmatige intelligentie en robotica. IFA-bezoekers kunnen alle nieuwe producten ontdekken en genieten van een verscheidenheid aan interactieve activiteiten.

Panasonic, dat dit jaar zijn 100e verjaardag viert, biedt zijn klanten producten en oplossingen gericht op het aanbieden van “Een beter leven, een betere wereld”. Het bedrijf is ook enthousiast begonnen aan een nieuwe eeuw van innovatie. De stand van dit jaar is volledig ervaringsgericht, met een groot aantal interactieve activiteiten die bezoekers kunnen testen en ervaren.

Een van de belangrijkste gebieden van de stand van dit jaar is de evolutie van ‘ons huis’, van gisteren tot vandaag, en een glimp van het huis van morgen. Op dit deel van de stand zullen technologieën en producten worden tentoongesteld die de levens van huishoudens in de afgelopen honderd jaar radicaal hebben veranderd en verrijkt.

Buiten het huis kunnen bezoekers een glimp opvangen van de milieuvriendelijke technologieën van Panasonic. Deze omvatten oplossingen voor schone energie, zoals lithium-ionbatterijen voor intelligent transport, of zonnepanelen voor de levering van energie.

De ruimte met de Panasonic TV’s is gewijd aan de nieuwe reeks televisies zal de solide ervaring van Panasonic op dit gebied en zijn nauwe samenwerking met Hollywood-specialisten herinneren om tot nu toe de beste OLED-beeldresolutie te ontwikkelen. Het zal laten zien waarom Panasonic TV’s zijn gekozen voor professionele Hollywood-schermen, en hoe grote studio’s ze gebruiken om de grootste hits van de bioscoop te publiceren en ons in staat stellen ze te zien zoals hun auteurs ze hebben voorgesteld.

Met de nieuwe FZ-modellen in de Panasonic OLED TV-familie leren bezoekers de HDR10+-technologie kennen en leren ze hoe ze de beeldkwaliteit voor de volgende generatie beeldschermen kunnen optimaliseren. Tijdens een demonstratie kunnen ze ook de instelbare ondersteuning in elk detail zien, evenals de schoonheid van de Art of Glass.

Panasonic biedt ook een stemdemonstratie voor tv’s en nieuwe audio- en videoproducten met het SC-GA10 draadloze luidsprekersysteem. De audio/video-ruimte bevat een audio-ervaring met HTB-geluidsbalken en micro-UA-systemen, evenals een ontspanningszone om de HD605-hoofdtelefoon te proberen die externe ruis elimineert.

Panasonic presenteert zijn nieuwste producten en nieuwste technologieën op IFA 2018 in hal 5.2a / b.

Verkooppunten van het merk panasonic