Ben jij helemaal in de ban van projectoren? Dan heeft Optoma leuk nieuws voor jou. Het merk stelt hun nieuwe UHZ55-laserprojector voor. Dit is een vervolg op de UHZ50, een model uit 2021 dat toen baanbrekend was in het segment van home entertainment-projectoren. Waarom? Vooral vanwege zijn laserlichtbron en gamervriendelijke lage inputvertraging.

De Optoma UHZ55 is, net zoals zijn voorganger, een 4K DLP-model met één chip. Er wordt gebruik gemaakt van TI’s 0,47-inch chipset met 4-fase XPR-pixelverschuiving. De laserlichtbron heeft dezelfde lichtopbrengst van maar liefst 3.000 ANSI-lumen, in dit geval van de DuraCore-laser van het bedrijf, gespecificeerd voor maximaal 30.000 uur in Eco-modus. Indrukwekkend!

Deze telg is voorzien van een Enhanced Gaming Mode. Dit levert een inputvertraging van slechts 16,9 milliseconden op. De projector kan overweg met 4K/60 Hz-signalen. Een compatibiliteit met 1080p/240 Hz-beelden van bijvoorbeeld gaming-pc’s is gegarandeerd. De responstijd bedraagt slechts 4 ms.

“Maak je klaar voor een geheel nieuwe filmervaring in het comfort van je eigen huis. De stijlvolle UHZ55 levert levendige 4K UHD-laserprojectie voor ongelooflijk scherpe beelden met uitzonderlijke helderheid en levendigheid voor films, tv-programma’s, games en sport.”

Deze projector zit boordevol nieuwe technologieën en functies. Het exemplaar is HDR- en HLG-compatibel. Er zijn 3x HDMI 2.0-ingangen beschikbaar. Stembediening, streaming-apps en een ingebouwde mediaspeler? De UHZ55-laserprojector heeft het allemaal.

De lasertechnologie staat garant voor een langdurige, uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid met uitgebreide DCI-P3-dekking. Op die manier kan jij je favoriete content ervaren op het grote scherm. Een natuurlijke beeldweergave? Daar mag je op rekenen.

Meer weten over deze slimme 4K UHD laserhome entertainment-projector? Ga zeker eens langs bij een vakhandel in jouw buurt. De Optoma UHZ55 wordt leverbaar vanaf 1 maart 2024.

Verkooppunten van het merk optoma