Twee bliksemsnelle 4K-projectoren, perfect voor jouw game- en home entertainment ervaring compleet te maken. Zo mogen we de twee gloednieuwe projectoren van Optoma samenvatten. Met de komst van hun UHD35 en UHD38 pakken ze groots uit met ongelooflijke kleuren, helderheid en krachtige verwerkingsprestaties.

Beide projectoren bevatten onder andere de nieuwste geavanceerde TI DLP®-technologie die garant staat voor ongelooflijke details en levendige kleuren. Respectievelijk hebben ze een helderheid van 3600 en 4000 lumen en bieden ze uitstekende responstijden voor ongeëvenaarde 4K UHD film- en game-ervaringen.

Optoma UHD35 UHD38

Met de volledige 8,3 miljoen pixels op het scherm zijn deze modellen door de Consumer Technology Association (CTA) zelfs gecertificeerd True 4K UHD en hebben ze 4 miljoen  pixels meer dan inferieure ‘4K PRO-UHD-projectoren’ die niet voldoen aan de officiële 4K UHD-standaard.

Allereerst is er natuurlijk de ingangsverwerkingssnelheid van de UHD35 en UHD38 projectoren die naar eigen zeggen ongeëvenaard zouden zijn in de consumentenprojectie. Dankzij de Enhanced Gaming Mode wordt er een ultralage invoervertraging van 4,2 ms beloofd. Het resultaat? Een ongekende visuele vloeiendheid die kan wedijveren met hoogwaardige gaming-monitoren en tv’s, aldus Optoma.

Daarnaast: de uitstekende beeldweergave, ook bij veel omgevingslicht. Deze projectoren van de volgende generatie kunnen een beeld van maximaal 300 inch diagonaal projecteren. Inclusief een ongelofelijk contrast en een HDR10- en HLG-compatibiliteit Een dubbele HDMI 2.0 met HDCP 2.2-ondersteuning zorgt voor connectiviteit met de nieuwste 4K UHD-apparaten terwijl een 12V-trigger de aansturing van een gemotoriseerd scherm mogelijk maakt.

Zowel het UHD35 als de UHD38 model is er vooral gekomen voor toegewijde gamers die op zoek zijn naar een game-ervaring op een groot scherm. Er wordt zelfs gesproken over gedetailleerde, levensechte beelden en rijkere kleuren samen met hogere verversings- en framesnelheden. Klaar voor een intense 240 Hz 4K UHD game of home entertainment-ervaring om u tegen zeggen?

Hieronder sommen we voor jullie graag nog eens de belangrijkste specificaties van de UHD35 en UHD38 projector op:

  • Resolutie: 4K UHD (3840 x 2160)
  • Compatibel met HDR10 en HLG 
  • Ondersteuning voor kleurengamma waaronder REC.709 en DCI-P3
  • Helderheid van 3600 (UHD35) / 4000 (UHD38) ANSI-lumen
  • Contrastverhouding tot 1.000.000: 1 met Dynamic Black
  • In- en uitgangen: 2x HDMI v2.0, VGA in, audio in, audio uit, S / PDIF, USB-A Power
  • Levensduur lichtbron: tot 15.000 bedrijfsuren in Dynamic Black-modus
  • Ondersteuning voor Blu-Ray 3D

Met een lamplevensduur van maximaal 15.000 uur staan de UHD35 en UHD38 symbool voor een jarenlang gebruik met minimaal onderhoud. Ben je benieuwd naar meer informatie? Surf dan gerust eens naar de website van Optoma voor alle details!

Verkooppunten van het merk optoma