In ons vorig artikel over het persevent van Panasonic hadden we het al uitvoerig over de spiksplinternieuwe televisies die aangekondigd werden. Dit was wel niet het enige dat geïntroduceerd werd, zo heeft Panasonic een nieuw hifi-systeem uit de doeken gedaan: de Panasonic SC-PMX802. FM, DAB+ én een CD-speler allemaal geïntegreerd in één audiofiel geluidssysteem. Dat belooft!

De Panasonic SC-PMX802 is het nieuwste hifi-systeem van Panasonic. Dit hifi-systeem zou volgens Panasonic ervoor moeten zorgen dat jij als muziekliefhebbers de muziek ervaart zoals de muzikant het zou willen. Van een goed geluid zal je alleszins zeker kunnen genieten. Dit door een combinatie van de Hi-Res audio capability ‘Jeno-Engine’, het vermogen van 120 Watt en de drieweg speaker setup.

Panasonic SC-PMX802

Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden om muziek af te spelen. Je kan naar de radio luisteren, er is een DAB+ ontvanger aanwezig en voor degene die graag nog een zijn favoriete CD’s uit de oude doos haalt is er een handige CD-speler aanwezig. Leuk toch?

Lees ook


Panasonic kondigt nieuwe OLED-televisies aan

 


 

Aan bronnen om af te spelen is er alvast geen gebrek. Zo kan je muziek afspelen via  streamingdiensten zoals onder andere Spotify, Tidal, … Verbinden via bluetooth, Apple Airplay 2 of Google Chromecast? The choice is yours!

“Ons premium systeem heeft een Technics JENO Engine Hi-Res versterker om Hi-Res muziek af te spelen vanaf USB of Chromecast built-in™ of AirPlay 2 dat ook CD en DAB beslaat.”

Aldus Panasonic. Je kan ook de SC-PMX802 verbinden met je televisie dankzij een extra aux- en digitaal optische ingang. De bediening, nog gemakkelijker via de afstandsbediening van je TV. Auto-play is daarnaast een niet te missen handigheid. Dit zorgt er namelijk voor dat het systeem automatisch opstart als je de televisie aanzet.

Panasonic SC-PMX802

De kwaliteit van het hifi-systeem krijgt ook een boost door de metalen behuizing en het aluminium frontpaneel. Deze zal te verkrijgen zijn in een zwarte of zilveren afwerking. De speakers daarentegen zullen leverbaar zijn in het zwart wat ervoor zorgt dat ze perfect passen in bijvoorbeeld je woonkamer. Een naadloze integratie gegarandeerd.

Een leuke toevoeging aan het assortiment, dat is de Panasonic SC-PMX802 zeker en vast. Neem zeker nog eens een kijkje op de website van Panasonic en kom alles te weten over dit SC-PMX802 model.

Verkooppunten van het merk panasonic