Heb jij een kleine ruimte ter beschikking waar je toch wil genieten van een enorm beeld? Dan heeft Philips misschien wel de perfecte oplossing. Recentelijk betraden ze de markt met een ultra short throw projector die op slechts enkele centimeters van de muur geplaatst kan worden. In ‘ruil’ krijg je een True Full HD beeld tot wel 120 inch. Als dat nog niet genoeg is: het apparaat is compatibel met HDR10. Er kunnen maximaal twee paar luidsprekers of oortelefoons aangesloten worden dankzij de Dual Bluetooth feature. Benieuwd naar meer?

Een kleine ruimte, een enorm beeld. Zo start Philips de introductie van hun beloftevolle Screeneo U4 projector. Het toestel is erg compact, beschikt over een automatische scherpstelling en is voorzien van een 2.1 geluid met signaalverwerking. Op vlak van connectiviteit zijn er twee HDMI 2.1 ingangen beschikbaar, alsook een USB-A ingang. Ideaal om bronnen aan te sluiten zoals bijvoorbeeld gameconsoles, Apple TV, Chromecast, … zonder gebruik te moeten maken van een externe adapter.

Wil jij profiteren van een echte bioscoopervaring, zonder al te veel geld uit te geven? Dan biedt deze Screeneo U4 ultra short throw projector van Philips misschien wel een meerwaarde in jouw systeem. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en het budget. Er kan een enorm beeldformaat van niet minder dan 80 inch gerealiseerd worden wanneer deze projector slechts 30 cm van het projectieoppervlak is geplaatst. Door zijn design kan je de Screeneo U4 eenvoudig neerzetten op een tafel, tv-plank of in de slaapkamer.

Zoals eerder gezegd kan je je favoriete films, series, tv-programma’s, … bekijken in een True Full HD 1080p high-definition beeldkwaliteit. Het beeld blijft levensecht en de tekst is kristalhelder bij een weergave tot 80 inch of meer. Aldus Philips.

Met DLP-bioscooptechnologie van Texas Instrument worden levendige beelden, met inbegrip van een diep contrast en een helder beeld, werkelijkheid. Onder alle omstandigheden. De fabrikant maakt zich sterk dat jij als consument je geen zorgen moet maken over de lamp. De krachtige LED-lichtbron gaat tot wel 30.000 uur mee. Bovendien is het energieverbruik veel lager dan bij vergelijkbare modellen met een ‘normale’ lamp.

“Texas Instruments DLP-technologie, gebruikt in 9 van de 10 bioscopen wereldwijd, zorgt onder alle omstandigheden voor levendige beelden, een diep contrast en een helder beeld.”

De Screeneo U4 garandeert een standaard kleurendekking van 108% Rec.709. Dit zorgt voor ongelooflijke beeldprestaties met scherpe en heldere beelden. De HDR10 kleuren zijn gemaakt met AMlogic T972 CPU-beelden en blijven levensecht. Een automatische keystone correctie helpt bij het elimineren van ‘scheve’ en ‘vervormde’ beelden zodanig dat een geproportioneerd beeld te zien is. Zelfs indien het apparaat niet recht voor de muur staat.

Met de dubbele bluetooth audiofunctie kan jij gelijktijdig naar media-audio luisteren op twee verschillende apparaten. Je kan dus niet alleen twee hoofdtelefoons tegelijk gebruiken, maar je kunt ook het volume van elke set afzonderlijk regelen. Als dat niet handig is? Goed gezien van Philips.

Zoals eerder gezegd beschikt de Screeneo U4 projector van Philips over een 2.1-geluidssysteem (twee keer 15 Watt) dat jou alvast een ongelooflijke film- en muziekervaring biedt. Als aanvulling daarop: dit exemplaar is voorzien van ‘Surround Sound’ en ‘Bass Boost’. Wil je graag toch nog dat ‘tikkeltje’ extra? Dan ben je in de mogelijkheid om 2 paar luidsprekers aan te sluiten voor een betere geluidservaring.

Ook goed om te vermelden: dit project wordt uitgebracht door Philips Projection. En dit keer op een wel heel speciale manier want de fabrikant heeft het over een andere ‘boeg’ gegooid. Voor dit product zijn ze namelijk een crowdfunding gestart op het platform Indiegogo. Op de productpagina lezen we een adviesprijs van 1.199 euro. Als je beslist om nu al een pre-order te plaatsen, kan je profiteren van een leuke aanbieding (op het moment van schrijven).

Kan je er niet genoeg van krijgen? Dan kan je terecht op een speciale website die Philips heeft ontworpen, hier spitsen ze zich toe op de Screeneo 4. Nieuwsgierig naar de video waarbij Philips dit model in de kijker zet?

Verkooppunten van het merk philips