Inderdaad: IsoTek maakt het waar. Ze komen op de proppen met zowel netfilters als stekkerdozen die ondertussen al toe zijn aan hun 5de generatie. Van doorontwikkeling gesproken. In vergelijking met voorgangers zijn diverse vernieuwingen doorgevoerd die een positieve invloed hebben op de muzikaliteit. Met andere woorden: wil jij jouw systeem helemaal ‘af’ maken? Ontdek dan zeker eens wat deze ‘next gen’ accessoires voor jou in petto hebben.

Wanneer je beslist om jouw installatie te voorzien van IsoTek netfilters en stekkerdozen, dan mag je alvast op heel wat moois rekenen. Distributeur IDC Klaassen liet alvast weten wat de nieuwigheden nu precies zijn. Hieronder een kort overzicht:

  • Aan/uit schakelaar;
  • Nu voor alle 3 stekkerdozen voor 13 stekkers;
  • 45.000 A onmiddellijke kortsluitingsbeveiliging;
  • Vermindert radiofrequentie-interferentie (RFI) nu met 42 dB;
  • Systeemlink uitgang voor het aansluiten van extra units/strips;
  • Inclusief wand- en vloerbevestiging;
  • Gemoderniseerd ontwerp.

Deze IsoTek serie (V5) omvat de V5 Elektra, V5 Aquarius en V5 Titan die leverbaar zijn voor een adviesprijs van respectievelijk 1.599 euro, 2.499 euro en 4.799 euro. De gloednieuw V5 Elektra is voorzien van 6 afzonderlijke filters in één behuizing. De Initium C13 (1,5 meter) aansluitkabel is inbegrepen. Als consument heb je de keuze tussen een exemplaar in het zilver of zwart.

Als volgende ‘in rij’: de V5 Aquarius van IsoTek. Het is de volledig herziene opvolger van zijn ‘1.000-voudig’ beproefde voorganger: de EVO3 met eersteklas verbeteringen op alle gebieden. Ook hier worden 6 volledig gescheiden filters gebruikt. Bij levering ontvang je gelijk de Premier C19 aansluitkabel met een lengte van 1,5 meter. Er is de keuze tussen een zilveren of zwarte uitvoering.

‘Last but not least’: IsoTek’s V5 Titan. Net zoals de Aquarius gaat het hier om een doorontwikkelde versie van de EVO3 maar dan met 3 aparte ‘hoge stroom uitgangen’. Ook een extra ‘link’ aansluiting is voorzien. Het betreft een ideale filter voor zowel versterkers, subwoofers als actieve luidsprekers. Ook andere randapparatuur kan eenvoudig gekoppeld worden. In ruil voor een adviesprijs van 4.799 euro ontvang je het toestel, alsook een aansluitkabel van 1,5 meter (Premier C19). De IsoTek’s V5 Titan komt in een zwarte afwerking.

Nieuwsgierig naar wat deze stroomvoorzieningen nog allemaal ‘herbergen’? Op het YouTube kanaal van IsoTek vind je heel wat leerrijke content terug in de vorm van video’s. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de V5 Titan of V5 Aquarius? Dan zijn onderstaande filmpjes een goed vertrekpunt.

Verkooppunten van het merk isotek