GO. Dat is naam van Philips’ bekende assortiment van draadloze audioproducten die gemaakt zijn om jouw workout, sportsessie, … te voorzien van de ‘vrolijke’ én ‘hoogkwalitatieve noot’. Ongeacht of je nu een een hardloper, wielrenner of fitnessfanaat bent: GO heeft voor elk wat wils. En laat het nu net die boodschap zijn waarmee Philips Sound wil uitpakken: extra plezier toevoegen aan jouw workout of actieve levensstijl. Maar er is meer: er worden nieuwe producten toegevoegd aan deze ‘sportcollectie’ waaronder draadloze ANC-oordopjes en een ‘duo’ van draagbare bluetooth luidsprekers. De ontwerpfilosofie? Die berust op comfort, robuustheid en waterbestendigheid. Aangevuld met uiteraard een geweldig geluid voor onderweg. Powered by Philips Sound (onderdeel van TP Vision).

Philips GO

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk al weten, zeker als jullie dit nieuwsbericht hebben gelezen, is de samenwerking tussen TP Vision en Team Jumbo Visma geen geheim. Dit portfolio, en bijgevolg de nieuwe producten die hieraan worden toegevoegd, is mede mogelijk gemaakt door dit partnerschap met het toonaangevende wieler- en schaatsteam. Om het hierboven genoemde comfort én kwaliteit te garanderen, zijn de productontwerpen én -specificaties gebaseerd op de ervaringen en inzichten van topprofessionals uit het team.

Lees ook


TP Vision Team Jumbo-VismaTP Vision gaat samenwerking aan met Team Jumbo-Visma

 


 

Het GO-portfolio wordt aangevuld met, in totaal, 3 producten. Waaronder de A7507, S7807 en S4807.

Philips A7507

Te beginnen met de blikvanger uit het nagelnieuwe portfolio: de A7507. Naar eigen zeggen perfecte sportoortjes in iedere omgeving. Ze bieden je een uitstekende geluidskwaliteit. Ongeacht de locatie. In een fitnesscentrum waar veel ‘rumoer’ is, tijdens een wandel- of hardloopsessie waar er mogelijks veel wind is, …

Dankzij een zogenaamd ANC Pro-systeem is er de keuze tussen volledige isolatie of het onderdrukken van omgevingsgeluiden. Hierbij wordt jou een optie geboden om windruis verder te verminderen. Deze oortjes zijn voorzien van ‘botgeleide microfoons’ wat maakt dat telefoongesprekken gevoerd kunnen. Hierbij primeert een uitstekende gesprekskwaliteit. Aldus Philips.

Bij levering ontvangt een belangstellende oortips in verschillende maten. Dat maakt een langdurig comfort werkelijkheid. Er wordt een continue batterijduur opgegeven van niet minder dan 8 uur. De hele dag door genieten van je ‘favoriete tunes’? Philips’ A7507 ‘got you covered’. Ben je deze in-ears toch vergeten op te laden? No worries, na een 15-tal minuten kan je alweer 1 uur door met luisteren. Daarnaast maakt de productcase 21 uur extra laden mogelijk.

Philips S7807 en S4807

Als uitbreiding op de A7507 sportoortjes worden twee bluetooth speakers voorgesteld. Om het in ‘kledingsmaten’ uit te drukken: er is een ‘small’ en ‘large’ versie voorhanden. Achtereenvolgens de S4807 en S7807. Hun ‘gemeenschappelijke noemer’? Ze zij uitermate geschikt voor muziekgenot ‘on the go’. Of je nu naar het (openbaar) zwembad gaat of gaat sporten in het park: deze twee modellen weten ‘hun mannetje’ wel te staan. Dankzij een stof- en waterdicht ontwerp kan zowel de S7807 en S4807 gebruikt worden in alle omstandigheden.

10,4 x 10,4 x 28 cm. Dat is hoe groot de Philips S7807 is. Hierdoor past dit exemplaar perfect in bijvoorbeeld je tas. Aangevuld met een uitstekende audiokwaliteit waarbij diepe, nauwkeurige bassen, heldere midden- en hoge klanken niet weg te denken zijn. De S7807 is, wat betreft vermogen, 40 Watt ‘sterk’. Een speeltijd van 24 uur? Daar mag je op rekenen.

Zijn ‘kleinere broer’, of beter gezegd: de ‘small versie’ (a.k.a. de Philips S4807), is qua formaat net wat kleiner opgevat. Deze is 7 x 7 x 16,9 cm groot. Of klein, het is maar hoe je het bekijkt want het geluid blijft volgens TP Vision nog steeds groots. Veelbelovende uitspraak, zeker als je weet dat het vermogen van de S4807 slechts 1/4 is. Meer bepaald 10 Watt. De speelduur met een volledig opgeladen accu is de helft in vergelijking met de S7807 namelijk 12 uur.

En als dat nog niet genoeg zou zijn, dan kunnen bovenstaande modellen een ‘virtuoos duo’ vormen. Zo kan een fantastisch stereogeluid gecreëerd worden. Who is ready to party?

En er is goed nieuws: het is gelukkig niet heel lang meer wachten op deze exemplaren want vanaf volgende maand (februari 2022) zullen zowel de A7507, S7807 als S4807 beschikbaar worden. De adviesprijs werd vastgelegd op respectievelijk €149,99, €199,99 en €79,99.

Hardlopen voor een goed doel met Wings for Life?

Houd je van hardlopen en lever je ook graag een bijdrage aan diegenen die niet kunnen hardlopen? Dan komt er binnenkort een interessant evenement aan waar Philips Sound met trots mee samenwerkt: de Wings for Life World Run. Op 8 mei 2022 om stipt 13u starten wereldwijd meer dan honderduizend mensen met deze run, waarbij ze (via een app) achtervolgd worden door een virtuele ‘chasing car’ (bewegende finishlijn), die 30 minuten later van start gaat. Zo behaalt iedereen de finishlijn en kan iedereen het plezier ervaren van een wereldwijd evenement. En het is allemaal voor een goed doel: het inschrijfgeld gaat naar de Wings for Life foundation die wereldwijd veelbelovende onderzoeksprojecten en klinische studies steunt, met als doen een remedie te vinden voor ruggenmergletsel.

Verkooppunten van het merk philips