Naast de 4 soundbars én een gloednieuwe Fidelio FS1 speaker, breidt licentiehouder TP Vision het Philips Sound assortiment verder uit met maar liefst 3 nieuwe koptelefoons. Goed om te vermelden is dat elk model gericht is op een wel heel specifiek doelpubliek. Er wordt een nieuw sportmodel én een headset voor kinderen in de kijker gezet (ja hoor: je leest het goed). Beide exemplaren zijn voorzien van een zogenaamde ‘beengeleidingstechnologie’. Als laatste wordt een hoogwaardige hoofdtelefoon in de audiomarkt gezet, ontwikkeld voor zowel werk als privé gebruik. In het verlengde van hetgeen dat TP Vision wil uitdragen, staan premium prestaties voorop. Gecombineerd met een eenvoudige bediening én installatie via de Philips Sound applicatie. Nieuwsgierig naar alle modellen?

Philips A7607

De A7607 betreft een open-ear, ‘bone conduction’ draadloze sporthoofdtelefoon en is ondertussen al het tweede model, volgend op het binnenkort te lanceren A7507 TWS hybride ANC model (dat beïnvloed is door de samenwerking tussen Team Jumbo Visma en Philips Sound). Het uiteindelijke ontwerp is geïnspireerd op de inzichten van atleten die deel uitmaken ‘s werelds toonaangevende wieler- en schaatsploeg.

Het model is stof- en waterbestendig volgens IP66. Deze ‘headphone’ is de eerste open-ear telg van Philips Sound met een ‘bone conduction’ microfoon om wind en andere storende achtergrondgeluiden vrijwel te elimineren. Op die manier kan een trotse eigenaar profiteren van telefoongesprekken die altijd kristalhelder zijn. Met een volledige batterijlading kan je tot wel 9 uur genieten van je favoriete muziek. Een laadbeurt van 15 minuten staat gelijk aan 1 uur muziekgenot extra. Opladen kan via de vochtbestendige, magnetische oplaadpoort.

“Het open-ear ontwerp biedt zowel uitstekende muziekprestaties als de veiligheid om de omgeving te kunnen horen. Bovendien zorgt een geïntegreerde rode LED-strip in de nekband voor zichtbaarheid in het donker.”

De Philips A7607 is beschikbaar in september 2022 voor een adviesprijs van €199,99.

Philips K4607

Je zou het misschien niet verwachten van Philips Sound, maar de fabrikant zet een headset voor kinderen ‘in the picture’. Het is duidelijk dat ze al een prominente voorstander zijn van bone conduction open-ear hoofdtelefoons. Met de lancering van het nieuwe K4607 model wordt erkend dat de technologie ook perfect is voor een kinderhoofdtelefoon.

Het volledig open-ear ontwerp van de K4607 beschermt gevoelige oren tegen hoge volumes en stelt kinderen in staat om zowel hun directe omgeving te horen als gesprekken te voeren, terwijl ze door kunnen gaan met luisteren. Inclusief ‘leren op afstand’ dankzij een ingebouwde microfoon.

De toevoeging van Bluetooth 5.2 staat garant voor een uitstekende connectiviteit en zorgt voor een goede geluidskwaliteit. De Philips K4607 biedt een speelduur van meer dan 5 uur. Het open-ear ontwerp en de verstelbare nekband zorgen samen voor een goede en veilige pasvorm, zonder het gebruikelijke risico van losse of verloren hoofdtelefoons als kinderen zich bijvoorbeeld verplaatsen. Een volumebegrenzer en app bediening garanderen veilig gebruik mét monitoring op afstand van hoe het product wordt gebruikt.

De Philips K4607 zal leverbaar worden in oktober 2022 voor 99,99 euro.

Philips H8507

Ben je toch meer op zoek naar een koptelefoon voor zowel werk als ontspanning? Dan is de H8507 van Philips het overwegen waard. De H8507 is ontworpen voor consumenten die een hybride manier van werken hebben gevonden en één koptelefoon willen voor zowel werk als ontspanning.

De Philips H8507 is voorzien van op maat gemaakte 40 mm drivers waardoor een warm en rijk geluid ten gehore gebracht kan worden. Perfect geschikt voor zowel muziek als films. De hoofdtelefoon is voorzien van het Noise Cancelling Pro systeem. Een afneembare boommicrofoon zorgt er bovendien voor dat anderen je goed kunnen horen.

Wanneer je beslist om een bluetooth dongel te koppelen, kan je eenvoudig wisselen tussen computers. Als dat niet handig is? Tegelijkertijd maakt de multipoint feature verbinding met zowel je computer als telefoon. Zo kan je makkelijk schakelen tussen muziek en oproepen, zonder opnieuw verbinding te maken. Goed gezien van Philips Sound!

In vergelijking met de andere exemplaren uit de 2022 hoofdtelefoon line-up, beschikt de H8507 over een impressionante batterijduur van maar liefst 55 uur. Door een optioneel rood lampje kunnen de mensen in je directe omgeving weten dat je in gesprek bent.

De eerste leveringen van de Philips H8507 staan gepland voor oktober 2022. Een dergelijk exemplaar kan je in huis halen voor 199,99 euro.

Verkooppunten van het merk philips