Poulissen in Roermond organiseert van vrijdag 9 tot en met zondag 11 september een leuk demonstratieweekend waarbij het merk KEF centraal staat. Tijdens deze ‘3-daagse’ zullen de nieuwste luidsprekermodellen van KEF te bewonderen zijn met je ogen én oren. Alles gaat luisterklaar staan opgesteld. Een aanwezige kan niet alleen de Blade Meta en Reference Meta Series ‘aan het werk’ horen, maar ook de LSX II, LS50 Meta, LS 50 Wireless II en LS60 Wireless. Uiteraard kan dit onder het genot van van een lekkere kop koffie met een heerlijk stukje vlaai. Klaar om alle modellen te ontdekken?

Ben jij benieuwd naar de nieuwste exemplaren die KEF zeer recentelijk in de ‘spotlight’ heeft gezet? Dan kan je tussen 9 en 11 september terecht bij Poulissen Audio Video Center in het pittoreske Roermond. Op die manier kan je zelf deze telgen ervaren en zo muziek op een nieuwe manier ervaren. De adviseurs van Poulissen heten je van harte welkom.

Neem gerust je eigen LP’s of CD’s mee. Zo kan je jouw favoriete muziek laten weerklinken op een hoogwaardige set. Er wordt aan toegevoegd dat het tot de mogelijkheden behoort om muziek te streamen van hoge kwaliteit. Zit je met vragen? De specialisten in Roermond beantwoorden ze heel graag tijdens een bezoek.

Zoals je hier al kon lezen in onze eerdere berichtgeving, heeft KEF niet één maar wel twee vernieuwde luidsprekerseries geïntroduceerd. Inclusief haar vlaggenschip: de KEF Blade Meta. Ondertussen is de Blade Meta haar volgende generatie ingegaan, deze vervangt de voorganger die in 2011 werd uitgebracht. Daarnaast is de Reference line-up vernieuwd zodat ook deze de ‘naam’ Meta terecht kan dragen.

Maar dat is niet alles want Poulissen heeft nog veel meer voor jou in petto. Zo kan je tijdens het demonstratieweekend kennis maken met de allernieuwste streamingsluidspreker: de LS60 Wireless die KEF lanceerde in verband met haar 60-jarig bestaan. Je kan niet alleen profiteren van een set hoogkwalitatieve luidsprekers maar ook van een geavanceerd draadloos high-fidelity muzieksysteem waarmee gestreamd kan worden vanaf elke bron. Op die manier kan je verbinding maken met elk audioapparaat in huis. Goed om te vermelden dat dit alles ‘speelt’ op high-end niveau. Niet te missen!

Klaar om zelf de KEF luidsprekers te beluisteren? Afspraak in de Schoenmakersstraat 19 te 6041 EX Roermond. Het is niet nodig om je op voorhand aan te melden. Een bezoekje tussen de volgende uren is mogelijk:

  • Vrijdag 9 september 2022: 9u30 t.e.m. 18u
  • Zaterdag 10 september 2022: 9u30 t.e.m. 17u
  • Zondag 11 september 2022: 13u t.e.m. 17u

Ben je belet om aanwezig te zijn en wens je een luisterafspraak te maken op een andere dag? Dat kan uiteraard, Poulissen reserveert graag de KEF luisterruimte voor jou. Je kan best telefonisch contact opnemen via het nummer +31475335716. Of je kan een mailtje sturen naar info@poulissen.nl. Je bent van harte welkom.

Verkooppunten van het merk kef