ArtSound verwelkomt een nieuwe telg in hun uitgebreide aanbod van belevingsvolle audioproducten: ontdek de Smart Hyde. Een intelligente multiroom versterker die op het eerst zicht misschien klein oogt. Compact maar toch krachtig ontworpen boordevol technologisch vernuft.

Met de lancering van Artsound’s Smart Hyde maakt het gekende merk komaf met slechte DAB of FM ontvangst en opent zo de ‘muzikale weg’ naar de wereld van streaming: Spotify, Tidal, Deezer, TuneIn, vTuner, …? Welke je ook kiest, een naadloze integratie met deze intelligente multiroom versterker wordt beloofd.

Maar natuurlijk valt er nog veel leuks te ontdekken over deze intelligente multiroom versterker. Naast bluetooth en AirPlay is de Smart Hyde voorzien van heel wat verschillende in- en uitgangen: een analoge RCA in- en uitgang, een subwoofer uitgang, een optische ingang voor TV én als kers op de taart: een USB-ingang. Bovendien is de Smart Hyde bijzonder krachtig: met 2 x 50 Watt aan vermogen kan het apparaat tot wel 4 luidsprekers aansturen. Nieuwsgierig naar het design?

Lees ook


ArtSound CLMN 8Een échte all-round zuilluidspreker dankzij de CLMN 8 van ArtSound

 


 

Dankzij de compacte Smart Hyde kan je eenvoudig je eigen multiroom systeem creëren bij jouw thuis. Eenmaal in je netwerk, bedien je ze moeiteloos via de app. Handig, niet?

Benieuwd naar de specificaties? Hieronder zetten we voor jullie de belangrijkste eigenschappen op een rijtje.

  • Versterker: 2 x 50 Watt RMS (klasse D, 4 Ohm)
  • THD: 0,03% @1 kHz 1W
  • Ingangen: Stereo RCA, optisch, microUSB (DAC), USB
  • Uitgangen: Stereo RCA + subwoofer
  • Afmetingen: 15,8 cm x 14,6 cm x 4 cm (l x b x h)
  • Gewicht: 540 gram

Kort samengevat: de Smart Hyde is naar eigen zeggen een ‘wereldburger’ die zich snel aanpast aan zijn omgeving dankzij de erg compacte afmetingen, aansluitmogelijkheden, streamingdiensten en gebruiksvriendelijke bediening via de applicatie.

Kan je er niet genoeg van krijgen? Wij alvast ook niet, je leest alles over de Smart Hyde op de website van ArtSound.

Verkooppunten van het merk artsound