PIEGA, het Zwitserse luidsprekerbedrijf, heeft als ambitie om muziek te reproduceren zoals het bedoeld was door de artiest. De fabrikant staat bekend om zijn uitstekende geluidskwaliteit, die zij bereiken door middel van nauwgezet vakmanschap, precisie, technologie én passie. PIEGA bouwt luidsprekers sinds 1986 en blijft innoveren op het gebied van geluidstechnologie.

Onlangs heeft PIEGA een nieuwe behind the scenes video’s uitgebracht, waarin ze meer inzicht geven in hun productieproces en hun visie op geluidskwaliteit. In deze video wordt duidelijk dat PIEGA streeft naar perfectie in elk detail van hun luidsprekers. Van het ontwerp tot de productie en de uiteindelijke prestaties.

“Outstanding sound quality through technology & innovation. PIEGA Switzerland loudspeakers – Since 1986.”

PIEGA gebruikt geavanceerde technologie en innovatieve materialen, zoals het unieke Coax- systeem dat een uniforme geluidsverspreiding over de hele ruimte mogelijk maakt. Het bedrijf heeft zelfs een eigen labo waarin ze hun luidsprekers testen en optimaliseren om de best mogelijke prestaties te garanderen.

Met meer dan 35 jaar ervaring in het bouwen van luidsprekers, heeft PIEGA een reputatie opgebouwd als één van de betere luidsprekerfabrikanten binnen het premium-segment. Hun toewijding aan geluidskwaliteit en innovatie zal zeker nog vele jaren voortduren.

Verkooppunten van het merk piega