De bekroonde Roberts Stream 93i stond dicht bij de perfectie van de radio, de enige kritiek was het ontbreken van Bluetooth-connectiviteit. Roberts heeft dit probleem aangepakt met de nieuwe Stream 94i, die ook een vernieuwd ontwerp en een nieuwe gebruikersinterface naar de radio brengt.

De stream 94i is gemaakt voor muziekliefhebbers. De integratie en de afspeelmogelijkheid van verschillende audioformaten is een enorm pluspunt. Verder kan Bluetooth worden gebruikt om de volledige muziekbibliotheek van je smartphone of tablet af te spelen. Je favoriete muziek op een USB-stick wordt ook door de Smart Radio weergegeven. Als je een Spotify-account hebt, kun je je afspeellijsten ook streamen via de 94i. Verbonden met het thuisnetwerk kan een muziekbestand op de pc, Mac of NAS worden afgespeeld. Met geïntegreerde Wi-Fi of bedrade Ethernet kan je wereldwijd genieten van meer dan 20.000 radiostations en podcasts. Radio-ontvangst is mogelijk via DAB / DAB + en FM. 120 radiostations zijn al vooraf ingesteld.

De akoestisch aangepaste houten behuizing van de Roberts 94i zorgt volgens de fabrikant voor een rijk, kamervullend stereogeluid en reproduceert muziek met een nauwkeurig en rijk detail. Ook worden niet-gecomprimeerde bestandsindelingen zoals FLAC en ALAC ondersteund, die een hoge kwaliteit van de reproductie garanderen.

De Roberts Stream 94i is nu in december beschikbaar voor een 350 euro.

Verkooppunten van het merk roberts-audio