Quantis Electronics, importeur van merken zoals Nokia en het gerenommeerde radiomerk Pinell of Norway, is samen met audiospecialist MIKA een strategische samenwerking aangegaan om het merk Pinell verder te ontwikkelen in de Benelux. MIKA is importeur van merken zoals Pioneer DJ, Shokz, Wharfedale, Canton en Skullcandy.

Pinell is een toonaangevend merk uit Noorwegen dat gespecialiseerd is in digitale radio’s. Het bedrijf staat bekend om zijn focus op design, functionaliteit en geluidskwaliteit. De sfeervolle belevingsproducten van Pinell zijn meerdere malen bekroond door de internationale vakpers. Pinell blijft voortdurend werken aan het versterken van het assortiment.

Pinell of Norway

We zijn verheugd over de samenwerking met MIKA. Dat zegt Marc Maters, algemeen directeur van Quantis Electronics. MIKA past perfect bij Quantis Electronics qua organisatie en filosofie. No-nonsense en doen wat je belooft. Samen met MIKA gaan ze het merk Pinell nog sterker positioneren in de Benelux. Hoe ze dat gaan doen? Onder andere door een kwalitatieve uitbreiding van de marketing en verkoopkanalen. MIKA heeft relaties die Quantis Electronics niet heeft, en vice versa. Met andere woorden: een win-win situatie voor iedereen.

“De DAB+ radio is niet meer weg te denken in de hedendaagse samenleving. Pinell is het merk dat kwalitatieve design DAB+ radio’s maakt en haar markt graag wil vergroten in de Benelux.”

Daarnaast kunnen ze door gezamenlijke marketinginspanningen, alsook een gecoördineerde productpositionering, het merk Pinell onder de aandacht brengen bij een nog breder publiek. Het merk verdient dat. Aldus Mike van Breugel, algemeen directeur van MIKA. Het bundelen van krachten en het delen van kennis en ervaring op het gebied van inkoop, productontwikkeling, verkoop en marketing zullen wellicht een cruciale rol spelen. Ze kijken alvast vol vertrouwen uit naar hun collaboratie.

De samenwerking tussen Quantis Electronics en MIKA belooft een positieve impuls te geven aan het merk Pinell, waarbij de gebundeld expertise en netwerken zullen bijdragen aan een verdere groei in de Benelux. Wil je meer weten over de producten van Pinell? Neem dan een kijkje op hun website.