De Linn Sondek LP12-50 markeert het vijftigjarig jubileum van één van de meest iconische namen in de HiFi geschiedenis. Het ontwerp van deze Limited Edition draaitafel draagt de onmiskenbare signatuur van Sir Jony Ive en zijn team bij LoveFrom.

Met de introductie van de Sondek LP12-50 bereikt Linn, naar eigen zeggen, de hoogst mogelijk geluidskwaliteit als het gaat om vinyl. Zeker als je het vergelijkt met de andere producten van het merk, die ook al torenhoge prestaties neerzetten. De sonische verbeteringen zijn mede mogelijk gemaakt door Linn’s innovatieve technologie. Deze technologie omvat het onder extreme druk plaatsen van orthogonale lagen beukenhout. Het resultaat is een geheel nieuw, solide en massief materiaal.

Het ontwerpteam van LoveFrom heeft ook zijn expertise toegepast op de scharnieren, aan/uit- en snelheidsregelknoppen. Deze zorgen voor een plezierige en nauwkeurige interactie met de draaitafel. Daarnaast zijn er esthetische verfijningen aangebracht op esthetisch vlak.

Elke Sondek LP12-50 wordt met de grootste zorg en met de hand vervaardigd. Elke telg zal de naam dragen van de bouwer die deze assembleert. Voor het verzenden, wordt het product getest en verpakt in de fabriek nabij Glasgow. Ze zijn verkrijgbaar in een natuurlijke houtkleur of witte lakafwerking. Elk exemplaar wordt voorzien van een geëmbosseerde aluminium plaquette ter ere van de samenwerking met LoveFrom. Bovendien zal elke draaitafel voorzien worden van een unieke, individuele nummering.

Linn zal slechts 250 van deze limited edition draaitafels produceren. Om een Sondek LP12-50 te reserveren, kan je een formulier invullen op de website van het merk. Als je geluk hebt en er nog één kan reserveren, wordt je vervolgens gekoppeld aan een Linn-specialist in jouw regio. De aangestelde expert zal de nieuwe draaitafel persoonlijk afleveren en installeren zodra deze de Linn-fabriek in Schotland verlaat.

De toewijzing van de Sondek LP12-50 gebeurt op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Wil jij ook op de exclusieve lijst staan van mensen die dit unieke stuk kunnen bezitten? Dan kunnen we enkel adviseren om snel te zijn. De limited edition draaitafels zullen tussen augustus 2023 en maart 2024 verzonden worden.

Verkooppunten van het merk linn