Sonoro, één van de vele toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige audioproducten, heeft een nieuwe afwerking gecreëerd voor hun succesvolle MAESTRO én ORCHESTRA. Respectievelijk een hifi-ontvanger en boekenplankluidspreker. Dit betreft de perfect hifi-set voor designliefhebbers, aldus sonoro. Dankzij de warme houttint integreert deze set mooi in bijvoorbeeld een zogenaamde ‘Hygge’ inrichtingsstijl. Dit ‘walnoot duo’ zal naar verwachting medio januari verkrijgbaar worden bij de vakhandel voor een adviesprijs van 2.498 euro per bundel.

Benieuwd naar hoe deze speciale ‘uitgave’ van de MAESTRO en ORCHESTRA oogt? Geniet alvast van deze magnifiek ‘plaatjes’.

Wat ‘DE DIRECTEUR’, oftewel de MAESTRO, jou te bieden heeft? Allereerst zijn er heel wat verschillende aansluitmogelijkheden voorhanden. Deze HiFi Internet Receiver is voorzien van onder andere een geïntegreerde CD-speler, een TV-aansluiting, connectiviteit met platenspelers, … Er wordt comptabiliteit geboden met ondersteunde streamingdiensten. En uiteraard niet te missen: FM en DAB+ digitale radio in combinatie met meer dan 25.000 internetradiozenders. Als dat niet leuk klinkt? Sonoro omschrijft dit belevingstoestel dan ook niet voor niks als een veelzijdig klankwonder voor liefhebbers van puur geluid.

“Het automatisch dimbare 2,8-inch kleurenscherm van de MAESTRO is gemakkelijk af te lezen en past zijn helderheid aan de lichtomstandigheden in de kamer aan. Koptelefoons kunnen worden aangesloten via de aansluiting aan de voorzijde van het toestel of draadloos dankzij bidirectionele Bluetooth-technologie.”

Daarnaast kan ‘HET ORKESTRA’, oftwel de ORCHESTRA, niet ontbreken bij dit stijlvolle duo. Ondanks de compacte afmetingen van deze 2-weg basreflexluidsprekers, vullen deze luidsprekers zelfs grotere kamers met hun geluid. De ribbon tweeter (luchtbewegingstransformator) neemt alvast de hoge tonen voor zijn rekening. Dit creëert een gedetailleerde én kristalheldere weergave. De mid-bass driver voegt, samen met de zorgvuldig afgestelde crossover, diepte toe aan stemmen en instrumenten. Krachtige bassen worden geproduceerd dankzij de krachtige dubbele magneetaandrijving.

Sonoro MAESTRO ORCHESTRA

Als dat niet klinkt volgens een virtuoos ‘muzikaal paar’? Zoals eerder al vermeld zal deze hifi-set in een walnoot afwerking medio januari beschikbaar worden bij speciaalzaken voor een totaalprijs van 2.498 euro per bundel. Deze walnoot uitvoering wordt toegevoegd naast de bestaande zwarte, witte en grijze variant.

Nieuwsgierig naar alle verdere details over de speciale MAESTRO en ORCHESTRA uitgave? Je leest er alles over op sonoro.com.

Verkooppunten van het merk sonoro