Bang & Olufsen komt op de audiomarkt met een gloednieuwe telg. Ontdek de Beolab 28, een mooie draadloze hi-res set van stereoluidsprekers. ‘Termen’ als slank en iconisch omschrijven het best de Beolab 28. Bovendien kan je ze plaatsen op de vloer of je kan ze bevestigen tegen de muur. Slim gezien van het Deense audiobedrijf. Benieuwd naar de foto’s?

Wat meteen opvalt is uiteraard het kenmerkende ontwerp, typisch Bang & Olufsen. Elegantie ‘all the way’. Wat een plaatje! De Beolab 28 is slanker, slimmer en verrassender dan welke stereoluidspreker dan ook die je eerder hebt ervaren. Zo klinkt het bij Bang & Olufsen. Je plaatst hem in huis waar je maar wilt. Vervolgens stream je alles wat je maar wilt. Waar je je mag aan verwachten? Aan een krachtig studiogeluid dat zich automatisch aanpast aan jouw ruimte.

Hoe krachtig dat precies is? Met een ‘muzikaal vermogen’ van 1.250 Watt en een frequentiegebied dat loopt van 27 Hz tot 23 kHz ben jij er zeker van dat jouw geliefkoosde muziek weergaloos wordt afgespeeld.

Als pioniers op vlak van actieve luidsprekertechnologie in 1986, brengt de Beolab 28 het klassieke ‘column design’ en de ingebouwde ‘amplifier formula’ naar nieuwe hoogten. De Digital Sound Processing (DSP) regelt elke driver afzonderlijk en zorgt zo op die manier voor een uitzonderlijke helderheid en diepte. Built to last.

“De Beolab 28 is onze meest geavanceerde geconnecteerde luidspreker tot nu toe, met krachtig geluid en flexibele plaatsingsmogelijkheden dankzij zijn slanke vorm en kleine voetafdruk.”

Je zou fysiek de bas voelen door de ingebouwde subwoofer op basis van een op maat gemaakte 6,5-inch driver. De driver heeft een grote excursie om een krachtige en nauwkeurige bas te verkrijgen. Bang & Olufsen’s nieuwste generatie Active Room Compensation past de basweergave aan aan de omgeving, waardoor de luidsprekers overal geplaatst kunnen worden

De installatie is eenvoudig, snel en kabelvrij dankzij een draadloze verbinding. Hierdoor kunnen de luidsprekers binnen microseconden op 24 bits bij 48 kHz worden gesynchroniseerd. Dankzij de ingebouwde muziekstreaming kunnen luisteraars hun gsm rechtstreeks naar de luidsprekers streamen. Via Airplay 2 of Chromecast, de B&O app en bluetooth kunnen gebruikers naar muziek luisteren in de huiskamer of in het hele huis.

Lees ook


Bang & Olufsen Beosound A1 ReviewBang & Olufsen Beosound A1: Review

 


 

Kan jij, net zoals ons, niet genoeg krijgen van de Beolab 28? Dan loont het absoluut om hier meer te ontdekken over de adaptieve, draadloze luidspreker die geavanceerde akoestische innovaties combineert met handige smart-speakerfuncties.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen