SVS, het gekende audiomerk met een ‘Amerikaanse oorsprong’, introduceert een nieuwe telg. Meer bepaald de Prime Wireless Pro SoundBase. Dit exemplaar is de opvolger van SVS’s succesvolle Prime Wireless SoundBase. Nu komt het audiobedrijf dus aanzetten met een ‘grote broer’ die luistert naar dezelfde ‘naam’, maar wel met de toevoeging van ‘Pro’. De Prime Wireless Pro SoundBase is voorzien van uitgebreide streaming functionaliteiten én nieuwe aansluitingen. Benieuwd naar alle verdere details?

De SVS Prime Wireless Pro SoundBase betreft een geïntegreerde versterker met twee kanalen die in staat is om een ‘muzikaal vermogen’ af te leveren van 150 Watt (4 Ohm). De ‘opvolger’ van SVS’s Prime Wireless SoundBase heeft nu een extra HDMI-ARC aansluiting beschikbaar. Daarnaast zijn er nog analoge en digitale aansluitingen voorhanden.

Dit model heeft een DAC ingebouwd die in staat is om een muzieksignaal te verwerken tot wel tot 24 bit bij 192 kHz. Muzikaliteit troef. Er wordt comptabiliteit gegarandeerd met alle grote streamingdiensten. Inclusief internetradio.

Daarnaast ontvangt een belangstellende bij levering een bijhorende IR-afstandbediening. Met inbegrip van een duidelijk OLED-display op de versterker zelf. Ondersteuning voor AirPlay en Chromecast? Check, dubbelcheck. Daarnaast kan het apparaat ook bediend worden via de DTS-PlayFi app of de knopjes die terug te vinden zijn op de voorzijde van de Prime Wireless Pro SoundBase.

Lees ook


SVS 3000 Micro SubwooferDe 3000 Micro Subwoofer van SVS is een feit

 


 

Indien een compatibel apparaat wordt gekoppeld zoals een tablet of smartphone, kan de Prime Wireless Pro SoundBase ook spraakcommando’s ontvangen. Op het moment van schrijven is nog niet duidelijk wat de adviesprijs zou zijn voor de Benelux. Er wordt verwacht dat de eerste leveringen gepland staan voor maart 2022.

Verkooppunten van het merk svs