Een hoogwaardige draadloze speaker serie die uitermate geschikt is voor streaming, multiroom, tv en gaming? Met de Ace Wireless luidsprekers van het Zwitserse PIEGA zit je gerust. Deze nagelnieuwe Ace Wireless serie is opgevat in de vorm van een compact alles-in-één systeem waarbij geen extra apparaten  nodig zijn. Als dat niet handig is?

PIEGA Ace Wireless

Er wordt ondersteuning geboden voor Spotify Connect en Google Chromecast. Of het Ace Wireless portfolio compatibel is met Roon Ready? Absoluut! Dit alles maakt dat een trotse eigenaar kan genieten van een grote mate inzake flexibiliteit. Iets dat de multi-inzetbaarheid alleen maar ten goede komt.

Net zoals we dat gewoon zijn van PIEGA’s andere sfeervolle belevingsproducten, zorgen ook deze Ace Wireless speakers voor een geperfectioneerde draadloze ‘sound’ zodanig dat er geen toegevingen gedaan moeten worden op vlak van geluidskwaliteit. Laat je bovendien niet ‘afschrikken’ of ‘ontmoedigen’ door het compacte ontwerp want de luidsprekers uit het Ace Wireless gamma brengen naar eigen zeggen het grootste, maar ook het kleinste hifi-systeem naar jouw thuis. Met inbegrip van een uitstekend PIEGA-geluid.

Lees ook


Piega AcePiega breidt portfolio verder uit met hun Ace-serie

 


 

Dit fraaie portfolio omvat drie modellen. De Ace 50 Wireless, Ace 30 Wireless en Ace Center Wireless. De Ace 50 Wireless betreft een erg stijlvolle ‘all-in-one’ vloerstaander die niet alleen qua geluid een enorme verbetering zal brengen, maar ook op vlak van uitstraling. Als tweede in rij stelt PIEGA de Ace 30 Wireless voor. Hun kleinste boekenplankspeaker die toch groots speelt. Ook deze telg is erg compact en ideaal voor iedereen die op zoek is naar een mooi alles-in-één-systeem waarbij een perfect geluid centraal staat. En als ‘toetje’, of beter gezegd: kers op de ‘muzikale taart’: de Ace Center Wireless. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden betreft dit een tweeweg centerspeaker met een impressionant vermogen van maar liefst 100 Watt.

Nieuwsgierig naar de ‘kippenvel video‘ die PIEGA heeft gemaakt om de lancering van dit portfolio kracht bij te zetten?

“At PIEGA we are fully aware, that our music consumption has monumentally changed and often leaves listeners with no choice but to compromise on either streaming or sound quality.”

PIEGA laat alvast weten dat het bovengenoemde zeker niet het geval is. Ze doen namelijk nooit ‘concessies’ als het gaat om geluidskwaliteit. Daarom hebben de ontwerpers deze draadloze luidsprekers nog verder geoptimaliseerd en geperfectioneerd waardoor een draadloze serie gecreëerd is met een integratie van streaming én tv-geluid. Perfect als ‘instapper’.

De Ace speakers kunnen heel eenvoudig op je televisie aangesloten worden. Of je kan ze ook draadloos verbinden met een WiSA-gecertificeerde ‘component’. Allereerst is de Ace Wireless serie compatibel met HDMI eARC. Wat maakt dat het originele audiosignaal van de televisie in hoge resolutie naar de luidsprekers gestuurd kan worden.

Is jouw tv gecertificeerd voor WiSA? Dan kan een draadloze verbinding tot stand worden gebracht. Een meerkanaalsopstelling voor een thuisbioscoop met maximaal 7.1-kanaals geluid? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Als alternatief kan er uiteraard altijd een digitale ‘koppeling’ gemaakt worden dankzij een optische of coaxiale aansluiting.

Ben je benieuwd wat PIEGA nog meer in petto heeft voor jou? Dan is een bezoekje aan hun website niet te missen.

Verkooppunten van het merk piega