Eerder dit jaar kwam het audiomerk T+A al op de proppen met hun allereerste hoofdtelefoon: de Solitaire PMaar nu lanceert het gerenommeerde Duitse Theorie und Anwendung een opvolger: maak hier kennis met de Solitaire P-SE. In vergelijking met zijn kleinere broer is hij iets minder zwaar, niet alleen qua gewicht maar qua prijs.

Dé nieuwe high-end luxe hoofdtelefoon, zo stelt T+A graag dit model voor. Naar eigen zeggen zette de Solitaire P de hifi-wereld eerder al in ‘vuur en vlam’. De Solitaire P werd eerder door heel wat verschillende gespecialiseerde tijdschriften bekroond als één van ‘s werelds beste hoofdtelefoons. Impressive!

Net zoals zijn voorganger is ook de de P-SE opgevat als een magnetostatische hoofdtelefoon. Wat betreft de geluidsweergave staan aangrijpende bassen, heldere middentonen en precieze hoge tonen centraal. Er wordt hier de unieke combinatie gemaakt tussen innovatie en wetenschap dat uiteindelijk leidt tot muzikaal genot.

Lees ook


T+A Solitaire PVoor het eerst in de geschiedenis van T+A: een nieuwe magnetostatische hoofdtelefoon met bijhorende versterker

 


 

Deze Solitaire P-SE hoofdtelefoon beschikt over een nagelnieuwe driver, met name het TPM 2500 type dat afgeleidt is van het basistype TPM 3100 dat eerder al in de Solitaire P was gebruikt.

Wil je graag meer weten over dit nieuwe paradepaardje van T+A? Surf dan zeker even naar hun website om alles te ontdekken over de Solitaire P-SE hoofdtelefoon. Misschien ook leuk om te vermelden, vanaf 25 januari zal dit model ook effectief verkrijgbaar worden.

Verkooppunten van het merk ta