Leuk nieuws voor Tivoli Audio want hun assortiment van DAB-radio’s en slimme luidsprekers krijgen enkele vernieuwingen erbij. Daarnaast worden er nog nieuwe technologieën toegevoegd aan bestaande producten uit hun uitgebreide portfolio. Nieuwsgierig?

In totaal krijgen drie modellen een ‘opfrisbeurt’. Het gaat over de Generation 2 Music System Home, Generation 2 Model One Digital en Model One+. De eerste twee in dit rijtje krijgen een toevoeging van Google Chromecast en Apple Airplay 2. Bij de Model One+ aan de andere kant, zit nu DAB/DAB+ geïntegreerd. Zo geniet je van een nog beter geluid.

Dankzij de integratie van Google Chromecast en Apple Airplay 2 is het mogelijk om zeer snel en eenvoudig content van je mobiele apparaten af te spelen via de Generation 2 Music System Home en Generation 2 Model One Digital. Zo kan je bijvoorbeeld je favoriete muziek, van een streamingdienst naar keuze, afspelen via Spotify, Apple Music, Google Play, Tidal en Deezer.

Generation 2 Music System Home

Tivoli Audio Music System HomeLaten we deze drie eens apart van naderbij bekijken. De Generation 2 Music System Home is een draagbaar alles-in-één stereomuzieksysteem. Natuurlijk mag bij dit systeem die typische Tivoli Audio-look niet ontbreken. Dat hebben ze voor elkaar gekregen door een kenmerkende milieuvriendelijke stof en hout van meubelkwaliteit te gebruiken in het ontwerp.

Binnenin bevinden zich vier drivers. Twee daarvan zijn woofers van 3,5 inch en de andere twee zijn tweeters van 0,75 inch. Alle vier worden ze aangestuurd door speciale versterkers die een vermogen leveren van 2 x 8 Watt en 2 x 20 Watt.

De bediening hiervan is ook heel simpel. Zo kan je gebruikmaken van de klassieke draaiknop. Of om het jezelf makkelijker te maken, kan je het apparaat bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Als je gebruik wenst te maken van een streamingdienst, kan je dit heel gemakkelijk doen via de app op je smartphone. Daarnaast heb je nog heel wat connectiviteitsmogelijkheden dankzij een optische ingang, een 3,5 mm aux-aansluiting, een ethernetpoort en Wi-Fi.

Model One Digital Gen 2

Tivoli Audio Model One+De volgende in ons rijtje is de Model One Digital Gen 2. Dit is een slimme radio voorzien van DAB/FM, bluetooth, Chromecast en Apple Airplay 2. Ook deze radio maakt gebruik van dezelfde materialen van de Generation 2 Music System Home en is verkrijgbaar in drie verschillende soorten hout.

Binnenin deze radio zal je een klasse AB-versterker terugvinden. Hierbij wordt een enkele 3,5 inch full-range driver aangestuurd. Daarnaast beschikt dit model over een 3,5mm aux-ingang en kan je hem zowel bedienen via de draaiknop als via de afstandsbediening.

Model One+

Tivoli Audio Model One DigitalDe laatste in het rijtje van deze drie is dan de Model One+. Het ontwerp wordt gekenmerkt door een handgemaakte houten kast in combinatie met een grote afstemknop die uiterst fraai oogt. Hij is compatibel met DAB-, DAB+-, FM-radio, bluetooth en heeft een extra lijningang en hoofdtelefoonuitgang ter beschikking.

Wat een hoop vernieuwingen. Wil je zelf eens op ontdekking gaan per product? Bekijk dan zeker eens de website van Tivoli Audio en laat je verassen.

Verkooppunten van het merk tivoli