TP Vision, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het ontwerp, de productie en verkoop van Philips TV, Philips Sound en AOC audioproducten, heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met het voetbalteam van FC Barcelona. Ze worden hoofdpartner voor TV, display en audio-apparaten. In deze collaboratie zullen de toonaangevende tv’s en audioproducten gepromoot worden. Verder zal de unieke Ambilight TV-technologie van het bedrijf benadrukt worden. In het verlengde daarvan wordt tegelijkertijd de unieke kijkervaring extra in de verf gezet. Want, het staat als een paal boven water: Ambilight voegt een extra dimensie toe aan je kijkervaring. Ambilight TV verandert alles!

Als één van de drie hoofdpartners van de club, zal Ambilight TV te zien zijn op de mouwen van de voetbalshirts. Tevens wordt Ambilight TV prominent getoond in het stadion en aan kijkers thuis. Belangrijke spelers van de heren- en damesvoetbalteams zullen uitgenodigd worden om het productassortiment te ontdekken. Met name de unieke propositie van Philips Ambilight TV. TP Vision, als hoofdpartner van de club, zal ook een belangrijke rol spelen als TV- en displayleverancier voor de audiovisuele infrastructuur van het nieuwe Spotify Camp Nou, dat momenteel op koers ligt om het grootste en meest innovatieve sportstadion in Europa te worden.

De samenwerking tussen TP Vision en FC Barcelona maken deel uit van hun strategie om actief partners te zoeken die dezelfde waarden en filosofie delen. FC Barcelona, trotse kampioenen van La Liga-seizoen 2022-2023, is één van de meest geliefde voetbalclubs ter wereld. Een wereldwijde gemeenschap van zeer enthousiaste fans: check.

Ambilight heeft zich al bewezen als een groot succes met één van de hoogste tevredenheidsscores in de consumentenelektronica. De Ambilight TV-modellen van 2023 bevatten een verbeterde versie van het SMART-besturingssysteem, met inbegrip van een gepersonaliseerde interface. De samenwerking zal Ambilight TV introduceren bij heel wat FC Barcelona-enthousiastelingen. Het stelt sportfans in staat om de unieke ervaring, en het spektakel van een live wedstrijd in het Spotify Nou Camp, op hun Philips TV te recreëren.

In een reactie op de nieuwe samenwerking zei Kostas Vouzas, CEO van TP Vision (Philips TV & Sound Europe & America): we zijn verheugd om samen te kunnen werken met zo’n wereldwijd sporticoon als FC Barcelona. Deze nieuwe samenwerking is een natuurlijke match omdat beide organisaties ernaar streven om het aanbod van TP Vision ver te overstijgen.

Verkooppunten van het merk philips