Maak kennis met de JBL Authentics-serie. Indrukwekkende geluidsprestaties gaan hand in hand met een tijdloos retrodesign, geïnspireerd op het erfgoed van JBL. Mocht je de rijk uitgeruste JBL Authentics 500 in huis halen, zou het een echt pronkstuk zijn in huis. Deze allesomvattende Wi-Fi en Bluetooth smart speaker is compatibel met Dolby Atmos. Perfect om luisteraars onder te dompelen in een meeslepend geluid. De Authentics 200 en draagbare Authentics 300 home speakers van JBL vervolledigen de hagelnieuwe Authentics-serie.

Sta in het middelpunt van je favoriete nummers terwijl de JBL Authentics 500 je uitnodigt om muziek te ervaren als nooit tevoren. Klinkt veelbelovend. Drie 1″ tweeters en drie 2,75″ midrange woofers staan garant voor een kristalhelder geluid. Een 6,5″ naar beneden gerichte subwoofer creëert strakke, nauwkeurige bassen. Een belangstellende mag/kan rekenen op een 270 Watt 3.1-kanaals geluid. Inclusief Dolby Atmos.

Geluid nodig voor onderweg? Dan is de JBL Authentics 300 misschien wel het overwegen waard. Dankzij de ingebouwde batterij kan je tot wel 8 uur lang genieten van je favoriete muziek. Gaan we een stapje lager in het assortiment? Dan komt de JBL Authentics 200 op de proppen. Een paar 1″ tweeters is geïntegreerd, in combinatie met de full-range 5″ woofer en naar beneden gerichte 6″ passieve radiator.

Het fraaie design is geïnspireerd op de beroemde JBL-erfenis. De JBL Authentics-reeks haalt inspiratie uit de legendarische JBL L100-luidspreker uit de jaren 1970. Met een hoogwaardig aluminium frame, een op maat gemaakte synthetisch lederen ‘omslag’ en een opnieuw bedachte Quadrex grille, is de JBL Authentics-reeks ontworpen om een statement te maken.

JBL introduceert een nieuwe integratie in samenwerking met Amazon en Google. Zo krijgt een trotse eigenaar toegang tot spraakassistenten. Google Assistant of Alexa? Jij kan kiezen. Zodra de assistenten ingesteld zijn in de JBL One-app, zeg je gewoon “Hey Google” of “Alexa” om te beginnen.

Ervaar alles, van podcasts tot internetradio, in een verbluffende geluidskwaliteit. Aldus JBL. De voordelen van een Wi-Fi-verbinding blijven doorgaan. Stream muziek via AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM), Spotify Connect en Chromecast built-in. Je wordt in de mogelijkheid gesteld om meerdere JBL Authentics-luidsprekers door het hele huis te plaatsen

“Het erfgoed van onze merken is altijd belangrijk voor ons geweest. De JBL Authentics-reeks levert op het gebied van audiokwaliteit, uniek design en ongeëvenaarde functies.”

Dat zegt Carsten Olesen, President Consumer Audio bij HARMAN. We leven in een tijd waarin er vraag is naar ‘newstalgia’. De JBL Authentics-reeks put uit ons iconische verleden met zijn retrodesign. Het levert tegelijkertijd een superieur geluid.

De JBL Authentics-modellen zijn gemaakt van 100% gerecycled textiel, 85% gerecycled plastic en 50% gerecycled aluminium. De speakers zijn verkrijgbaar in een zwarte uitvoering vanaf 15 september 2023. De verpakkingen zijn van FSC-gecertificeerd papier en tevens bedrukt met soja-inkt.

Verkooppunten van het merk jbl