Video: Colab bracht hun fabrikanten mee naar XFI 2019

0

Importeur Colab bracht dit jaar een delegatie fabrikanten mee naar de XFI Premium Audio Show 2019. Zo bracht Pierre van Colab onder meer Miroslav Popovic mee van Way Cables, Lasse Danielsen van Electrocompaniet en Felix Avalos van Fono Acustica.

Colab kondigde op XFI twee premières aan, een wereld- en BENELUX-première. De eerste is de Holbo draaitafel. Zowel de arm als het draaiplateau van het systeem zweeft in de lucht, dit kom je niet vaak tegen bij draaitafels en is toch wel uniek te noemen.

Way Cables presenteerde dit jaar de Silver Model Four. Het is een betaalbare kabel die de muziekliefhebber nieuwe ervaringen moet brengen in muziek.

Electrocompaniet mocht de wereldpremière aankondigen, de ECI 80D. Het is een all-in-one systeem met voorversterker, digitale en analoge ingangen, hoofdtelefoonuitgang en er is ook bluetooth-connectiviteit mogelijk.

Fono Acustica bracht hun topmodel mee, de Armonico-kabels. De kabels zijn een combinatie van goud en zilver, daarboven hebben ze ook nog een uniek design.

De insteek van Colab was vooral om een meerwaarde te bieden aan de bezoekers van de beurs. Ze werken allemaal samen omdat ze 1 ding gemeenschappelijk hebben, en dat is hun passie voor muziek.

Benieuwd hoe het er aan toe ging in de ruimte van Colab? Dat kan je bekijken in de video hieronder.