Op zowel vrijdag 8 als zaterdag 9 april stond er voor iEar’ in Tilburg heel wat leuks op de agenda, namelijk meerdere luistersessies waarbij de show werd ‘gestolen’ door enkele hoogwaardige merken uit hun portfolio. De ‘blikvangers’ waren Vivid AudioGrimm AudioMola Mola en Halcro. We omschreven de show met een term als ‘subliem’, iets dat absoluut een understatement is. Wij trokken op vrijdag 8 april naar Tilburg om dit met eigen oren én ogen te aanschouwen. Speciaal voor jullie hebben we een mooi sfeerverslag gemaakt. Benieuwd wat je allemaal kon ontdekken?

Laurence Dickie, grondlegger én ontwerper van Vivid Audio, was aanwezig om demonstraties te verzorgen. Tevens werden de deuren van iEar’ in Tilburg opengezet voor Eelco & Guido van Grimm Audio, alsook Bert & Franciscus van Terrason Audio.

Voor Vivid Audio specifiek werd hun GIYA G2 S2, één van de topmodellen, in het middelpunt van de belangstelling gezet. Muzikaliteit ten top, dat kunnen we je alvast vertellen. Voorts kon je als aanwezige kennismaken met andere modellen uit de GIYA en KAYA line-up.

Grimm Audio pakte uit met onder andere hun MU1, een audio streamer van absolute topkwaliteit. Iets dat niet kon missen in de demonstraties. Tijdens het iEar’ invites Vivid Audio event kon je kennis opdoen over streaming audio op het allerhoogste niveau. Of nog leuker: je kon de tijd nemen om het actieve speakersysteem van Grimm Audio te ervaren. Wat ons betreft: een knap staaltje techniek dat een minstens even knappe geluidsweergave kon neerzetten.

Bij Mola Mola werden enkele van hun producten in het daglicht gezet. Verder werden ze in de demonstraties gebruikt. Mola Mola’s modellen beschikken over de meest doorontwikkelde versies van hun eigen versterker ontwerpen en bieden daarmee een fenomenale prestatie op het gebied van high-end audio.

Als laatste mocht Halcro niet ontbreken. Zoals de meesten onder jullie wel weten, zeker na het lezen van dit nieuwsbericht, heeft de fabrikant haar Eclipse modellen geëvolueerd. Het resultaat hiervan was te bewonderen op de show. Benieuwd naar al het moois dat je kon ontdekken? Dan is onze sfeervolle video niet te missen.

Verkooppunten van het merk vivid-audio