Wide Screen Audio voegt een nieuw merk toe aan hun portfolio. En, het is niet zomaar één: Linn Audio, het Schotse audiobedrijf dat synoniem staat voor topkwaliteit én vernieuwing. Linn is een gevestigde waarde binnen het audiolandschap. Zelf zijn ze dan ook heel blij dat Wide Screen Audio dit merk kan overnemen van collega-winkel Radiyole. Na 40 succesvolle jaren heeft Radiyole beslist om het wat rustiger aan te doen.

Na 40 jaar bezig geweest te zijn met hifi, heeft Radiyole beslist om het rustiger aan te doen. Al die tijd haalden ze schitterende apparatuur in huis. Of beter gezegd: in de winkel. Het resultaat? Heel wat trouwe en tevreden klanten. Maar uiteraard wil Radiyole hun klanten niet in de steek laten. Voor de merken hebben ze namelijk een een partnership afgesloten met Wide Screen Audio.

“Zij nemen de verdeling op zich, wij zorgen voor technische ondersteuning.”

Aldus Radiyole. De Gentse AV-speciaalzaak gaat een samenwerking aan met Rudy voor het onderhoud en de herstellingen.

Moest je minder bekend zijn met Linn, het bedrijf ontwerpt en produceert legendarische producten die eerder aan de bovenkant van het segment ‘spelen’. De producent bouwt als één van de weinigen een complete range van audio-apparatuur. Dat gaat van streamers tot luidsprekers en alles wat er tussen zit. Al is dit wel heel kort door de bocht want Linn beschikt namelijk over een eigen R&D (research en development) afdeling. Hier zorgen ze dat hun ‘ontwerpen’ een natuurgetrouwe geluidsweergave in de praktijk brengen. Klinkt als muziek in onze oren!

Doordat alle expertise ‘binnenshuis’ aanwezig is, kan je rekenen op complete systemen die perfect op elkaar zijn afgestemd en tegelijkertijd probleemloos samenwerken. Het voordeel voor jou? Linn garandeert daarmee een set die beter afgestemd is. Niet alleen op jou zelf maar ook op de kamer waarin de belevingsproducten staan.

Wil je dat zelf ervaren? Neem dan gerust even contact op met Wide Screen Audio en ontdek het zelf. Afspraak op de Zwijnaardsesteenweg 75 in Gent. Wide Screen Audio laat weten dat het volledige assortiment van Linn binnenkort beschikbaar zal zijn op de website.

Meer weten over Linn? Surf dan gerust eens naar hun website en ontdek er alles over.

Verkooppunten van het merk linn