Ruim 60 fabrikanten van hoogwaardige belevingsproducten, verspreid over zo’n 30 luisterruimtes. Dat is, kort door de bocht, wat je mag verwachten van Audio Show iEar’ 2021. Maar natuurlijk zou het geen authentieke iEar’ audioshow zijn, als er geen primeurs waren. En óók daar heeft de organisatie aan gedacht. Hieronder een kort overzicht van enkele special guests die deze 2021 edite meer dan de moeite waard maken om eens een te bezoeken.

Zo ontvangt Audio Show iEar’ allereerst Jan Douwe Kroeske van GP Acoustics met open armen. Special guest voor de merken KEF en Hegel. Bekend van onder andere zijn 2 Meter Sessies die hij ook voor de editie van 2021 ten berde zal brengen.

Als volgende ‘klepper’ die zeker niet mag ontbreken: Johan Coorg, productspecialist bij KEF. Special guest voor demonstraties van KEF’s high-end speakers. Tijdens Audio Show iEar’ in 2018 hadden we bovendien de eer en het genoegen om hem te interviewen omtrent de nieuwe LSX luidsprekers die werden geintrodcueerd.

Als derde in rij: Anders Ertzeid, productspecialist bij Hegel Audio (Noorwegen). Ook hij is special guest en zal je te woord staan tijdens diverse demonstraties.

Verder zal IsoTek vertegenwoordigd worden. Hét merk dat op heel wat niveaus de stroomvoorziening van een systeem kan aanpakken en verbeteren. Bjorn Hegelstad is special guest namens IsoTek en zal zorgen voor leuke en interessante demonstraties van het gerenommeerde merk.

En tot slot: Siemen Algra van Primare. Ook hij zal zorgen voor demonstraties, twee dagen lang.

Zo, nu weet je in ieder geval al welke special guests je tegen het lijf zal lopen als je beslist om op zaterdag 13 en/of zondag 14 november af te zakken naar het Willem II stadion van Tilburg. Iets dat je absoluut niet wilt missen.

Benieuwd naar de deelnemers van Audio Show iEar’ 2021? Surf dan zeker eens naar audioshowiear.nl en laat je verassen. Wil jij graag de sfeer al eens opsnuiven in aanloop naar de 2021 editie? Bekijk dan zeker eens deze video waarin we jullie alvast een sfeerimpressie geven van Audio Show iEar’ 2019.

Verkooppunten van het merk kef