Op zaterdag 7 september organiseert Hifi Corner in Antwerpen een demoworkshop Lyngdorf TDAI-3400 met HDMI en analoge module.

Vanuit muzikaal standpunt wordt er voornamelijk ‘geluisterd’ naar de Lyngdorf TDAI-3400. Je zal ontdekken wat Lyngdorf ‘RoomPerfect’ je kan bieden. In heel diverse muziekgenres beluisteren we het brede spectrum aan detail, diepte en breedte. We doen dit met de Lyngdorf CD-2, een DVD-speler en een analoge platenspeler. Geen ‘gewone’ demo zoals je die op een hifi beurs zou verwachten maar diepgaander en vooral ‘muzikaal’.

Evert Driesens, muzikant en echte hifi-freak, legt je op een begrijpbare manier uit hoe je volgend hifi-probleem kan oplossen : ‘Ik ben verhuisd naar een andere woning/ruimte en mijn hifi klinkt niet mooi meer. Weinig detail en in de plaats hoor ik mijn muziek niet meer zuiver’. Kortom, een objectieve en vooral muzikale benadering van de ‘Reus’ die in elke hifi-set-up niet mag ontbreken.

Het is één demoworkshop van 2u die je op twee verschillende tijdstippen kan komen volgen: om 14:00 uur of om 16:00 uur.

Inschrijven voor deze gratis sessie is wel verplicht voor organisatorische redenen. Dat kan heel gemakkelijk door een mailtje te sturen naar driesens@hificorner.be met je naam, aantal deelnemers en datum van de gewenste workshop. Nadien krijg je een bevestiging van inschrijving toegemaild.

Per sessie worden maximum 10 personen toegelaten, dus wees er snel bij!

Wanneer?
Zaterdag 7 september 2019 om 14:00 uur
Zaterdag 7 september 2019 om 16:00 uur

Waar?
Hifi Corner Antwerpen – Auditorium K2
Sint Katelijnevest 53 – 3de verdieping met trap (zonder lift)
2000 Antwerpen

Verkooppunten van het merk lyngdorf-audio