Cambridge Audio heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwe EX-serie, met de EXN100 netwerkspeler en de EXA100 geïntegreerde versterker als vlaggenschepen. Deze nieuwe producten beloven het Hi-Fi landschap naar een hoger niveau te tillen, met hun veelzijdige functies, HD-geluid en HDMI-ondersteuning. De EX-serie is ontworpen om tegemoet te komen aan zowel de behoeften van traditionele audioliefhebbers als moderne muziekliefhebbers die graag streamen en films kijken.

EXN100: De nieuwe standaard in streaming

De Cambridge Audio EXN100 is een krachtige netwerkspeler die high-resolution audio combineert met moderne functionaliteiten. De EXN100 ondersteunt muziekdiensten zoals Spotify, TIDAL, Qobuz en Apple Music, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot je favoriete content. Dankzij de ondersteuning voor 24-bit/192kHz high-resolution audio garandeert de EXN100 een ongelooflijke luisterervaring, waarbij elk detail van de muziek perfect wordt weergegeven.

De netwerkspeler beschikt ook over Roon Ready-integratie, wat betekent dat muziekliefhebbers hun volledige muziekcollectie naadloos kunnen beheren en afspelen via een enkele interface. Naast zijn streamingmogelijkheden, biedt de EXN100 diverse aansluitingen zoals HDMI ARC, optisch, en USB om de speler eenvoudig te verbinden met andere apparaten zoals tv’s of laptops.

EXA100: Geïntegreerde versterker met veelzijdige functie en krachtige eindtrap

De EXA100 is een krachtige, veelzijdige geïntegreerde versterker die een combinatie van moderne functies en klassieke Hi-Fi-prestaties biedt. Met 100 watt per kanaal is de EXA100 in staat om zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan te sturen en een gedetailleerd, dynamisch geluid te leveren. Of je nu vinyl draait of films streamt, de EXA100 kan alles aan.

Een opvallende functie van de EXA100 is de HDMI ARC-ondersteuning, waardoor de versterker direct kan worden aangesloten op een tv voor een optimale geluidskwaliteit bij het bekijken van films of series. Daarnaast biedt de versterker ook uitgebreide aansluitmogelijkheden, waaronder optische, coaxiale, en analoog. Voor liefhebbers van draadloos luisteren is er ondersteuning voor Bluetooth en AirPlay 2, waardoor muziek streamen vanaf een smartphone of tablet een fluitje van een cent is.

Hoogwaardige geluidskwaliteit met moderne functies

De nieuwe EX-serie van Cambridge Audio is ontworpen om zowel muziekliefhebbers als thuisbioscoopfans aan te spreken. Door de toevoeging van HDMI ARC in zowel de EXN100 als de EXA100 kunnen deze apparaten eenvoudig worden geïntegreerd in moderne woonkamers voor een volledige audio-ervaring, of het nu gaat om het afspelen van muziek, films of tv-programma’s.

De hoogwaardige DAC’s in beide apparaten zorgen voor een nauwkeurige digitale-naar-analoog conversie, wat resulteert in een kristalheldere geluidskwaliteit, ongeacht de bron. Deze combinatie van veelzijdige aansluitmogelijkheden en compromisloze geluidskwaliteit maakt de EX-serie een uitstekende keuze voor zowel traditionele Hi-Fi-puristen als moderne streaming-liefhebbers.

Stijlvol en functioneel design

Naast de indrukwekkende audioprestaties biedt de Cambridge Audio EX-serie ook een strak, modern design. De apparaten zijn ontworpen om naadloos in elk interieur te passen, met hun minimalistische stijl en hoogwaardige afwerking. De EXN100 en EXA100 zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook gebouwd voor gebruiksgemak, met intuïtieve bediening en uitgebreide opties voor verbinding met verschillende bronnen.

Met de introductie van de EXN100 netwerkspeler en de EXA100 geïntegreerde versterker tilt Cambridge Audio zijn traditie van hoogwaardige audioproducten naar een hoger niveau. Deze apparaten combineren Hi-Fi geluidskwaliteit met moderne functies, zoals HDMI ARC, Bluetooth, en AirPlay 2, en bieden daarmee de perfecte oplossing voor zowel muziek- als filmliefhebbers. De EX-serie is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar veelzijdige, krachtige audio-apparatuur die perfect past in een moderne leefomgeving.

Verkooppunten van het merk cambridge-audio