Dat AplusK en Optoma al lang samenwerken voor het aanbieden van oplossingen op het gebied van projectie, interactieve panels én LED: dat staat als een paal boven water. In een erg leuke én uiterst interessante podcast die recentelijk werd gelanceerd gaat Dan Schijf van AplusK het gesprek aan met Jan-Willem Kantelberg (Optoma) over de strategische positie van Optoma binnen het projectielandschap, de verregaande ambities wat betreft interactive flatpanel displays en de ontwikkelingen binnen het LED assortiment.

Moest je minder bekend zijn met AplusK, het is een erkend importeur/distributeur van audiovisuele producten met ‘A-merken’. AplusK is er voor dealers en biedt hen volop de mogelijkheden om zich te onderscheiden met een zeer compleet productportfolio. Ze hanteren een zogenaamd ‘one-stop-shopping’ principe en uitgebreide ondersteuning voor dealers. AplusK is niet alleen gevestigd in Nederland maar ook in België.

AplusK OptomaIn een gloednieuwe podcast spreekt Dan Schijf met Jan-Willem Kantelberg over de grote toegevoegde waarde van Optoma in het assortiment van AplusK. In een klein half uurtje ben je volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van projectie, interactive panels én LED.

En die keuze voor een podcast is erg slim gezien want het gigantische voordeel is en blijft natuurlijk dat je deze altijd kan luisteren. Waar je maar wilt: tijdens het sporten, thuis op de bank, in de auto of trein, tijdens het koken, …

Ben jij klaar om zelf deze, niet te missen, podcast te beluisteren? Surf dan zeker eens naar deze link en laat je volledig onderdompelen. De volledige aflevering aflevering is niet alleen beschikbaar op Spotify maar ook op Anchor FM.

Nog voor je de podcast zal beluisteren is het leuk om te vermelden dat alle liefhebbers van ‘Bossche Bollen’ een extra reden hebben om deze aflevering te bekijken…

Moest dit onderwerp misschien net wat minder relevant zijn voor je, geen nood want er staan nog een hele hoop andere podcasts online die hier te bereiken zijn.

Verkooppunten van het merk optoma